Bloggar igen

Mina bloggpauser blir bara fler och längre. Vet inte riktigt varför. Men nu tänkte jag försöka knåpa ihop ett inlägg så att inte bloggen dör helt.
Den här veckan började jag skolan, 1an igen men frisör den här gången. Det verkar helt okej faktiskt. Klassen är ganska trevlig men tyvärr lite för tyst än så länge. Men iofs var jag bara där dom första dagarna eftersom jag blev sjuk sen. Jag fattar inte hur jag lyckas bli sjuk så ofta som jag gör.
Men på måndag ska jag vara tillbaka och då ska jag börja kämpa hårt. För den här gången ska jag klara att gå ut 1an och 2an och 3an. Annars vet jag inte vad jag ska göra av mitt liv sen. Eller iofs, allt löser sig ju. Typ.

Jobbat färdigt nu

Kom hem för en liten stund efter att ha klarat av sista dagen på jobbet. Eller sista för i år iallafall för på måndag börjar jag skolan igen. Det känns lite tråkigt eftersom jag har trivts bra på jobbet, haft sovmorgon varje dag och fått lön. Det kommer bli en stor omställning att börja skolan. Men det kan nog bli kul där med eftersom jag ska gå på frisör och få träffa både nytt o gammalt folk.
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Blir nog att träffa någon kompis och ha filmkväll eller nått. Känner mig inte så taggad idag men imorrn blir de fest!

Att jobba, eller inte

Ända sen jag kom hem från turkiet har jag känt mig lite småkrasslig. Därför har jag försökt vila så mycket som möjligt eftersom jag vill vara frisk när skolan börjar (om mindre än en vecka!). Men den här veckan är min sista jobb-vecka och jag gillar faktiskt mitt jobb och pengar behöver jag verkligen eftersom det känns som att dom bara rinner iväg.
Klarade iallafall att gå till jobbet igår och det gick hyffsat bra att jobba även om jag mådde illa och inte kunde hålla mitt vanliga tempo. Annars är jag nog en av dom som jobbar allra effektivast.
Idag känner jag mig inte bättre direkt så jag funderar på att vara hemma och städa lite och sedan lägga lite ansiktsmasker och måla naglarna och sånt. Men pengarna behövs så vi får se hur det blir.

Hej igen

Känns som att det är dags att skriva lite i bloggen innan den dör ut helt. Det senaste som har hänt är ju att jag var i turkiet. Hade en underbar vecka med fint väder och trevliga personer. Vill verkligen tillbaks dit snart igen.
I fredags gick jag och en kompis till piercaren och jag gjorde en ny conch. Nu sitter jag inne och känner mig lite halvsjuk och har ångest eftersom skolan börjar snart och jag har knappt gjort nånting på hela lovet.

RSS 2.0