Tisdag

Nu har jag fixat iorning mig lite och snart kommer mamma och hämtar mig och skjutsar mig till jobbet. Sen efter jobbet kommer hon och hämtar mig och skjutsar mig till massagen. Ska bli asskönt! :)

Jag lever...

image196
Bild på mig från i Lördags.

... men bloggen har varit lite död. Har helt enkelt inte haft ork till att blogga. Mådde dåligt i några dagar och sen har jag varit seg sen igår morrse eftersom det kanske blev lite för mycket i Lördags :P Men kul hade jag iallafall.
  Vi var några stycken som började "chill-dricka" hemma hos en kompis och tillslut blev det mer folk och mer att dricka. Men alla hade kul ända tills en kompis spydde när hela toaletten.
  Igår vaknade jag och en annan kompis hemma hos mig och låg och kollade på Barnkanalen halva dagen och sen gick vi ut för att jag skulle bli pigg men det fungerade inte så bra.
  Idag var jag också seg men jag tog mig iväg till jobbet iallafall. Det var inte så jättekul att vara där för jag orkade inte vara supertrevlig i telefon som vanligt och så missuppfattade jag vissa för att jag var så trött.
  Nu ska jag nog snart sova så att jag är pigg och fräsch imorrn iallafall. För sen på Onsdag ska jag ju bli såhär igen, eller nästan iallafall.

Tisdag

Idag var första gången jag cyklade till jobbet. Gillar verkligen inte att cykla och har dålig "cykel-kondtion" :P men det gick ganska bra iallafall.
  Sen efter jobbet cyklade jag hem tillsammans med pappa. Det tog ett tag och komma hem eftersom vi fick vänta på 7 tåg! vid en järnvägskorsning.
När vi kom hem fixade han lite mat och sen åkte vi och kollade på speedway. Det var KM och det var kul i början men sen kändes det lite som att hela tävlingen spårade ur.
  När vi kom hem kollade vi på reprisen av Andra Avenyn och jag satt och försökte värma min stelfrusna fötter. Mamma kom med ett par nya skor till mig också. Samma Fred Perry som jag ville ha fast vita eftersom det inte gick att få tag på svarta på Stadium och hon hade nån bonuscheck där.

Måndag

Idag var jag igång igen. Gick upp tidigt för att jag skulle till syon och fixa lite med mina gymnasieval. Sen mötte jag mamma på stan och vi gick till Jensens Böfhus och åt. Jag älskar verkligen deras kyckling!
Efter maten gick vi runt och kollade lite på stan. Hittade snyggaste Fred Perry skorna på Stadium som tyvärr var slut i min storlek. Men jag ska leta på dom någon annanstans istället. För det var verkligen kärlek vid första ögonkastet.
När mamma och jag var klara på stan så skjutsade hon mig till jobbet. Kändes riktigt bra idag. Inte ett enda samtal som jag inte förstod (förutom det där nån blandade tyska och nått annat knepigt språk :P). Är dålig på tyska och om den inte är tydlig förstår jag nästan ingenting.
  Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket förutom att prata i telefon (som jag veeerkligen är bra på nu hah) och smörjt in mig med brun utan sol. Kände mig inte så snygg idag när jag va blek så det var nödvändigt.

Lördag

image195
Känner mig fortfarande seg och lite smådeppig så jag har ingen ork eller lust att fixa iordning mig och gå ut idag. Tänkte istället städa lite om jag orkar och bädda ner mig framför tvn. Kollade på tv.nu nu nyss och det går faktiskt bra program hela dagen.
Nu på eftermiddagen ska ja kolla på lite repriser av bla Supernanny, du är vad du äter, Uppdrag Granskning och sånt. Sen ikväll blir det Körslaget, vill ju inte missa snyggingen Brolle. Sen efter det är det filmen Helens små underverk som verkar bra.

Hej

Har blivit dålig uppdatering, igen! Nu beror det på att jag inte har mått så bra igår och idag. Har tänkt mycket på Sofia och varit ledsen. Det känns som om jag inte har gråtit på länge så måste det komma ut jättemycket efter ett tag.

En till Cappuccino

image192
Kom hem från jobbet för drygt en timma sen. Blev lite senare än vanligt eftersom jag väntade på pappa som satt i möte.
Sen när jag kom hem gosade jag lite med min bajsunge (kaninen) och sen åt jag skitgod mat som mamma gjorde. Kokt kyckling med fyllning och ratatouille tillsammans med röd quinoa (som faktiskt är godare än vanlig).
Nu sitter jag här med en kopp cappuccino. Pappa och jag köpte med marabou-smak igår och den är verkligen god (om man häller i lite socker!).

Onsdag

image191
Idag var jag jätteseg och hade huvudvärk när jag vaknade. Vet att det beror på att jag stressade igår, tål absolut inte stress. Men en kopp cappuccino (med socker i!) gjorde det bättre. Har blivit beroende av det och varm choklad sen jag började jobba.
Nu har jag ringt lite samtal. Bla till jobbet och sagt att jag kommer en timma senare, det behövs verkligen idag. Ringde även syon för att boka tid men han var inte inne så jag får ringa igen senare i eftermiddag.
Nu ska jag gå och sminka mig, skriver mer senare idag! :)

Tisdag

Idag jobbade jag som vanligt. Först fanns det inte så jättemycket att göra och sen helt plötsligt blev det fullt upp och jag sprang runt och stressade som en galning. Efter det blev det lugnt en stund innan jag gick hem tillsammans med pappa.
  När vi kom hem vilade jag lite och sen åt vi. Efter det åkte pappa och jag och handlade på Coop Forum. Älskar att handla mat med pappa eftersom vi går runt och kollar på alla konstiga grejer och alltid köper godis och sånt haha (a).
  Nu hade ja tänkt att sova tidigt så jag för en gångs skull kommer upp tidigt på morgonen.

Sommar

Jag längtar så himla mycket efter sommaren. Att vara ledig och få känslan av att man är fri. Att bara ligga och lata sig i solen, att bada, att vara ute hela natten och ha kul, att slippa frysa. Att bara vara.

image190
Såhär vill jag se ut i sommar. Väldigt enkelt men också väldigt snyggt enligt mig.

  - Linne, Franklin & Marshall
  - Shorts, Citizens of humanity
 
- Skor, Lacoste

Måndag

408027-189
Ljuset som brinner för Engla.

Idagkom jag upp seent och jag var jätteseg så jag hann inte fixa iordning mig speciellt mycket innan jobbet. När jag kom dit var det inte så mycket att göra så jag tog det lugnt.
  När jag kom hem vilade jag lite och åt innan jag började med kvällens stora projekt, att klippa pappa. Det tog nog en timma för mig eftersom jag är så noga och hans hår är så konstigt :P
  Nu har jag precis tänt ett ljus för Engla från Stjärnsund som blev bortrövad och mördad. Har läst på många ställen att man skulle tända ljus i fönstret klockan 21.00. Tycker att det är en fin symbol. Jag hade alltid ett ljus tänt när jag var på rummet direkt efter att min kompis gick bort.

Igår och idag

Igår mötte jag upp några skitungar. Först gick vi hem till tvillingarna och kollade på film, Resident Evil 3. Alla utom jag tyckte att den var bra. Jag fattade typ ingenting eftersom jag var trött och tyckte bara att den var äcklig och tråkig.
  Efter det gick jag hem till en kompis och vi satt och pratade om hans liv i Frankrike i flera timmar. Jag förstår verkligen att han längtar tillbaks.
  Sen kom mamma och hämtade mig och jag satt och nördade lite vid datorn innan jag gick och la mig.
  Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Skulle vara skönt och träna lite. Sen måste jag smörja in mig med brun utan sol så att jag är fräsch på jobbet imorrn.


Fredag

Jag känner mig verkligen som en dålig bloggerska nu men jag har inte haft så mycket tid och ork dom senaste dagarna.
  Idag var jag iallafall på jobbet. Det fanns inte så jättemycket att göra idag utom att frankera brev och svara i telefonen. Därför hann jag med att äta smörgåstårta som var kvar sen imorrse. Hade inte ätit det på aslänge och den var verkligen god. Jag hade inte ätit det på så länge att jag tillome hade glömt bort hur den ska ätas. Men jag fick lära mig att sörgåstårta äter man med gaffel. Pappa skämdes lite för mig sen när jag berättade det för honom :P
  Efter jobbet gick pappa och jag hem tillsammans. Men det är tydligen inge bra att gå runt i ankelboots för jag har fått skavsår under fötterna! ;o

När jag vaknade fick jag pizza och sen låg jag i soffan och kollade på tv. Bla på Talang 2008. Det var vell helt okej, finns ju några som är me som är riktigt underhållande.

En sak till måste jag också skriva. Jag tog ut min conch inatt. Örat värkte som fan och jag insåg att det var dags att ge upp. Men efter att jag hade tagit ut den kunde jag inte somna på länge. Det är lite samma känsla som när man är missnöjd med tex håret.

Torsdag

Har inte haft nån tid för att blogga idag och nu ska ja snart sova så det blir ett kort inlägg.
  Vaknade sent idag och sen tog jag mig till jobbet. Sen när jag kom hem vilade jag lite snabbt innan ja åkte till en kompis. När jag kom hem där ifrån kollade jag lite på kanal5s webbtv som tyvärr krånglde så jag har inte klarat av att se slutet på So You Think You Can Dance Scandinavia. Får försöka med det imorrn ist.
  Btw, tänkte nyss ta ut min conch eftersom den bara krånglar. Hann skruva av kulan och dra ut staven lite innan jag fick panik och satte tillbaka allt igen :P Klarar mig inte utan mina piercingar, skulle va så tomt.

Guitar Hero

Nu ska jag spela Guitar Hero. Kanske skriver mer senare, annars så gör jag det imorrn.

Trött

Jag har varit helt seg hela dagen och har inte blivit piggare än. Tror att allt beror på at jag vaknade inatt och hade ont i benet (fattar inte hur jag fick det ens :P). Efter det tog det lång tid innan jag somnade om så jag var trött redan på morgonen och på jobbet ringde det folk som gnällde och det gjorde inte saken bättre.
  Efter jobbet fick jag massage och då blev jag avslappnad och ännu tröttare. Så jag ska nog sova snart. Ska bara kolla på So You Think You Can Dance som jag spelade in förut idag eftersom det var Andra Avenyn.

Tisdag

Idag ska jag ta mig iväg till jobbet så att jag blir ännu "rikare" hah. Men innan jag åker tänkte jag fixa iordning mig ordentligt så att jag inte ser så sliten ut som jag har gjort dom senaste dagarna.
  Skriver mer senare idag för nu ska jag gå och bli snyggare :P

Måndag

image186
En bild från jobbet idag. Det är här växel-telefonen står.

Imorrse var jag seg och råkade somna om så jag vaknade sent och fick fixa iordning mig snabbt. Sen kom mamma och hämtade mig och skjutsade mig till jobbet.
  När jag kom till jobbet idag fick jag göra kuvert med cd-skivor, fixa broschyrer osv. Senare på eftermiddagen tog jag över telefonen.
  Det har gått bra att jobba idag. Känner mig säkrare och säkrare för varje dag.

Städar

image185
Nu har jag faktiskt varit duktig på att städa. Har städat bort alla kläder, plockat bort saker från golvet, städat skrivbordet och hyllan över skrivbordet. På hyllan var det fullt med papper och saker som jag bara la där. Nu blev det såhär :)

Söndag

Idag ska jag göra det som jag inte gjorde igår, dvs träna och smörja in mig med brun utan sol. Ska även städa eftersom jag inte blev klar med det igår. Får se hur bra jag lyckas med allt det här, det är inte lätt att vara lat ;P

So You Think You Can Dance

408027-184
Benji från amerikanska SYTYCD.

Nu tänkte jag sätta mig och kolla på två avsnitt från So You Think You Can Dance Scandinavia (pust, det var långt att skriva ;). Tycker det är så himla bra med kanal5s webbtv där man kan kolla på program som man har missat.
Jag känner på mig att ja behöver gå ner och hänta vattenflaskan innan jag börjar kolla för när jag kollar på dans blir jag så himla sugen på att dansa själv. Dans är verkligen något som gör mig glad, både att se på men speciellt att utöva.


Lördag

Idag är jag inte så jättetaggad. Tror att jag bara ska vara hemma. Behöver bla städa och smörja in mig med brun utan sol.
  Kanske ska passa på att träna också om jag orkar, det behövs verkligen.

Fredag

Imorrse var jag hos doktorn för att prata om hur mina antidepressiva medeciner fungerar. Det gick bra men min nya doktor som jag har fått är så seeeg. Något som skulle ha kunnat ta en halvtimma tog över en timma.
  Sen när ja kom hem vilade jag lite och åt och fixade iordning mig. Sen kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag på jobbet. Just nu finns det inte så mycket att göra. Det enda jag ska göra nu är att ta hand om telefonen och den har inte ringt en enda gång sen jag öppnade den kvart i. En lugn dag alltså.
  Senare idag vet jag inte vad som händer. Det visar sig.

Hoppas att ni har en bra dag!

Spårlöst

Om mindre än en timma, kl 20.00 är det premiär för Spårlöst4an. Det är ett program som handlar om att hitta försvunna familjemedlemmar.
  Jag kommer absolut att kolla. Kommer ihåg att det gick nån liknande på 4an för längesen och det var så intressant och spännande.

Torsdag

Idag tog jag mig äntligen iväg till jobbet. Kändes skönt att vara tillbaka även om jag inte var helt pigg idag. Som tur var så var det lugnt så jag fick en mjukstart.
  Nu ikväll ska vi i familjen fira pappa som fyller år. Köpte present igår efter att jag hade tattuerat mig, en piké och kalsonger från MQ. Eftersom han inte önska sig något speciellt blev det så eftersom det enda jag tycker är kul att köpa åt honom är kläder.

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Kolla vad jag har gjort

408027-181
Jag har alltså tattuerat mig :) Det här hjärtat är en symbol för min bästa kompis Sofia så den här tattueringen kändes väldigt viktig att göra för mig.

Misslyckad

Jag kom inte iväg till jobbet idag heller. Mådde för dåligt imorrse. Var helt yr och hade ingen ork men nu är det lite bättre iaf så jag kan nog ta mig iväg till stan sen och göra en sak och köpa present till pappa.

Onsdag

Känner mig helt seg idag men ska tvinga iväg mig till jobbet iaf. Kommer ju bara jobba tre timmar idag också eftersom jag ska sluta tidigare och göra en grej. Sen måste jag även fixa en present till pappa som fyller år imorrn.
  Skriver mer senare när jag är lite piggare.

Ha en trevlig dag!

Äntligen

Äntligen så fungerar det att blogga igen. Har haft bloggabstinens ju. Ska försöka sammanfatta allt som har hänt dom senaste dagarna i ett inlägg nu.
I lördags gick jag upp ganska tidigt och fick skjuts till stan där jag träffade en kompis. Vi gick runt i lite affärer men jag hittade ingenting utom en bh och trosor. Sen gick vi till Mc Donalds och åt cheesburgare. När vi nästan var klara där så kom en annan kompis som vi skulle träffa. Så när vi var klara på Mc Donalds drog vi med henne till ett café som heter Njuta. Det är asmysigt där för det är lugnt och skönt och sen när det börjar bli kväll fixar dom mysbelysning.
När jag kom hem från stan var min farbror hemma hos oss så han hjälpte mig fixa iordning min dator som va asseg. Sen efter det började jag känna mig riktigt dålig och ett tag efter de började jag spy och sen spydde jag typ hela natten. Mysigt, i know.
På söndagen var jag bara hemma och vilade och försökte äta lite. Pappa sa att jag har fått som en gratis bantningskur och det stämmer ju :P
Sen igår var jag för seg för att jobba så jag var hemma och vilade då också. Blev glad för jag fick två paket i brevlådan (kan visa vad det var senare idag).
Idag är jag också hemma för jag kände mig inge bra när jag vaknade idag. Tror att det är för att jag har ätit så lite nu dom senaste dagarna.
Mer inlägg kommer senare idag! :)

Egobild sen i lördags där man ser min nyaste piercing.

RSS 2.0