Sjuk

Nu är jag sjuk igen, känns som att det är då jag kommer på att jag borde blogga lite. Har ont i halsen och hostar och låter risig men förutom det så känner jag mig hyffsat bra. Tur de, för jag vill verkligen inte missa Turkiet.
Idag tänkte jag inte göra så mycket. Ska ner i källaren och hämta min resväska, så att jag kan börja packa lite och kunna förstå att vi verkligen ska åka! :)
Det kanske blir en liten promenad också så att jag bygger på brännan lite. Tycker att det är mycket skönare att gå runt än att ligga och steka.
Nu ska jag iallafall ner och stoppa i mig nått.

Ha de bra ute i solen!

Caddy

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Efter att vi har ätit ska jag göra något jag har lovat länge, nämligen att följa med och vara caddy till mamma och pappa när dom spelar golf. Passar på idag eftersom det är fint väder, man blir ju ganska brun av att gå runt i flera timmar på golfbanan.

Gym


Jag har bestämt mig för att köpa ett nytt gymkort nån dag nu i veckan som kommer. Tycker att det är askul att träna på maskiner och sen så känner jag att jag behöver komma i ordentlig form.
För att göra träningen lite bättre och roligare tänkte jag unna mig en iPOD Shuffle och ett par nya träningsskor, kanske blir dom här Reebok från Stadium som är på rea nu.

Turkiet!!!

Hej! det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen nu men känner att jag knappt har tid när jag jobbar. Har jobbat hela veckan och efter att man slutar ska man försöka hinna träffa folk eller göra andra viktiga saker och sen när man är klar måste man gå och lägga sig för att orka upp nästa dag. Men nu när jag har ledigt lär jag ha lite mer tid att skriva iallafall.
  Det har inte hänt något speciellt den här veckan förutom att vi bokade en resa till Turkiet i måndags! Vi åker den 30onde och är borta en vecka. Det ska bli asskönt att bara sola och bada och få bli lite brun lagom tills skolan börjar :)

Tv-kväll

Är fortfarande inte frisk :( Så idag blev det tv-kväll med mamma. Nu kollar vi på Sommarkrysset och äter körsbär men snart ska vi byta till 3an och kolla på filmen Rocksystrar.

Onsdag

Idag var det inte första gången som mina planer sprack. Efter att ha kommit hem från speedwayen igår där mitt lag Indianerna vann överlägset var jag glad och trött så jag gick och la mig ganska tidigt så att jag skulle orka gå upp och jobba idag. Men jag vaknade och var helt svullen i halsen och tungan (så nu gör det asont i piercingen). Ringde vårdcentralen men dom sa att jag måste vänta några dagar innan dom kan ta halsprov. Så jag får väll ligga hemma och knapra mer Muccoangin och Alvedon och hoppas att jag blir bättre så fort som möjligt.

RSS 2.0