Ny människa

Först var jag ju hos sjukgymnasten imorrse. Pratade lite om hur de känns nu och sen fick jag en avslappnande massage. Kändes så himla bra efteråt. Min sjukgymnast är så himla gullig också så det är med glädje jag nu kommer att gå dit en gång i veckan.
Precis innan jag gick dit såg jag att man kunde boka tid hos min salong på deras hemsida. Dom hade en tid idag halv ett för klippning och toning så den tog jag. Dock så var den inte hos min vanliga frisör men det gjorde inget för jag blev så himla nöjd med håret.
Nu är jag en ny människa. Eller iallafall en lite uppfräschad.

Gomorron

Har precis duschat och hunnit lägga kräm i ansiktet. Tänkte gå ner nu och äta lite frukost, sen ska jag fixa klart mig och efter det blir det ett besök hos sjukgymnasten.
Har gått hos sjukgymnast förut eftersom jag är stel i nacken och axlarna men nu har jag haft uppehåll ett bra tag och det märks så de blir skönt att börja gå dit igen.

Mys fredag

Kom nyss hem från pojken. Det var lite folk där och vi kollade på Idol och nån asdålig film som var så dålig att den var rolig.
Nu ska jag nog gå o lägga mig innan jag blir pigg igen.
Gonatt!

Några mandariner senare



Har legat framför tvn och jäst i några timmar nu o klämt i mig några mandariner. Kollade bland annat på Bonde Söker Fru som egentligen borde byta namn nu. Tycker att bönderna den här säsongen är riktigt charmiga, speciellt bögen Peter (får man säga så?) och hans killar.
Kollade även på fetma programet som gick på 3an och jag vet inte vad jag ska tycka om det. Det är bara så himla sjukt att man kan låta sig själv bli så stor och att man kan älska mat så mycket. Fattar inte heller hur man klarar av att äta så mycket friterad mat, jag skulle ha ont i magen hela tiden och må illa. Tacka vet jag mandariner.

Nu ska jag surfa runt lite, lägga bus i ansiktet och sen ska jag dejta sängen. Natti natti.


hej igen

I'm back! Hoppas jag iallafall. Nu ska jag ta tag i min lathet och bli en aktiv och bra bloggare. Ska rensa gamla inlägg och börja skriva bra och roliga inlägg.
Önska mig lycka till!

Nu ska jag ner och lägga mig i soffan och äta mandariner och kolla på tv. Skriver mer senare hoppas vi.

RSS 2.0