Torsdag

Idag har jag jobbat som vanligt. Efter jobbet åkte jag hem och vilade lite och sen fick jag skjuts hem till en kompis. Vi satt och rökte på hans balkong och snacka om massa viktiga och oviktiga saker. En perfekt torsdagskväll för mig.
Nu ska jag sova eftersom jag ska börja jobba tidigare imorrn. Förhoppningsvis har jag tid att skriva lite mer när jag har kommit hem från jobbet då.

Onsdag

Idag blev det en lång dag på jobbet igen. Förutom mig är det två till som jobbar i receptionen och den ena är sjukskriven och den andra var hemma med sjukt barn idag så det är tur att dom har mig :P
  Efter jobbet tog jag en snabb tupplur, jag är inte van att springa runt hela dagarna så jag behöver ta igen mig. Sen åt jag mat och så tog jag precis ut en kladdkaka ur ugnen. Man är värd små belöningar om man jobbar bra!
Imorrn blir det nog också en lång dag och kanske på fredag med. Tur att det snart är helg.

Uppdatering



Måste passa på att be om ursäkt för väldigt dålig uppdatering här på bloggen men jag har haft mycket att göra.
I helgen åkte jag till Göteborg och kollade på min kusin som spelade blockflöjt på stora scenen på Liseberg. Han var jättesöt och duktig. Efter det åkte vi Sagoslottet och Kaninresan. Sen gick vi runt lite och mina kusiner ville bland annat ta kort på kaninerna.
Efter att vi hade varit på Liseberg drog jag och en kompis till stan. Var inne på Mulberry och kollade lite på väskorna och bestämde mig för att beställa en Ledbury, så nu väntar jag bara på att den ska komma hem till mig. Jag köpte även en morsdags present och sen låg vi ute i solen och hade det skönt tills jag skulle åka till en annan kompis som bor i Uddevalla.
Idag och igår har jag inte gjort mycket eftersom jag inte har mått bra. Tror att det beror på allergi. Har iaf knaprat Kestine och hoppas att de hjälper så att jag kan ta mig iväg till jobbet imorrn.

Ha en bra dag ute i solen! :)

Torsdag

Idag har jag jobbat och sen cyklade jag hem och vilade en stund och åt mat. Efter det tog jag en promenad till ICA eftersom en kompis står utanför och säljer jordgubbar. Det var jättekul att träffa henne eftersom det var ett tag sen och så passade jag självklart på att köpa lite jordgubbar. Tänkte ta en skål med jordgubbar och glass och gå och lägga mig framför tvn nu :)

Tv/Mys kväll

Nyss bakade jag godaste sockerkakan så jag ska ta med mig den och lägga mig framför tvn och kolla på Bonde Söker Fru och Pussycat Dolls 2.

Trevlig kväll! :)

Brillor


Coolaste brillorna till sommarens alla festivaler från Asos. Dom här måste jag verkligen beställa!

PS. Koden "SHOPSUMMER" ger 15% rabatt på allting!

Tisdag

Idag var jag på jobbet. Det var jobbigt eftersom jag har väldigt mycket att göra och så hade jag ont i både huvudet, ryggen och axlarna.
  Så ikväll ska jag nog bara vila och ta igen mig. Sen ska jag gå och lägga mig tidigt eftersom jag ska börja klockan 8 för första gången. Önska mig lycka till för att lyckas vara klar så tidigt! :P

Söndag



Seg dag idag med (det är oftast när det är sådana dagar som jag har tid för bloggen). Jag började dagen med att kolla på Gossip Girl maraton men jag kollade inte klart eftersom en kompis ville att jag skulle följa med henne och visa vart Sofias grav ligger. Jag är ju inte jättbra på att komma ihåg vägar men jag lyckades, efter att ha gått lite omvägar, hitta den hyfsat snabbt.
När jag kom hem vilade jag lite och sen åkte jag och handlade med pappa. Han och min bror var tydligen tvugna att ha tårta eftersom dom har namnsdag idag (båda heter Erik i mellannamn). Jag hittade också lite trevliga saker. Bland annat så hade Ica Maxi fått in min favorit smoothie, Innocent med smak av jordgubb och banan. En Ben & Jerry Baked Alaska fick också följa med. Provsmakade den nyss och den var riktigt god!
Ikväll ska jag och vovven lägga oss i soffan och kolla på Andra Avenyn och sen kanske det blir lite träning. Har kommit igång med styrketräning hemma nu och jag tycker att det är grymt kul.

Lördag

Idag känns det inte som det kommer hända allt för mycket. Hade tänkt träffa folk men just nu känns det som om jag hellre vill stanna hemma och ha myskväll framför tvn.
  Nu ska jag iallafall surfa runt och läsa bloggar och kolla på kläder (som jag konstigt nog behöver mer av hela tiden).

Nu kan du äntligen vila i frid


Kate Ryan - Ella Elle L'a



I sommar ska jag dansa till den här låten hela nätterna!

Tisdag

Idag cyklade jag iväg till jobbet även fast jag inte kände mig helt bra. Behövs verkligen där nu eftersom en person är sjuk och troligtvis kommer att vara det ett tag.
  Det gick hyffsat bra att jobba även fast jag råkade klanta mig lite eftersom jag inte var helt vaken. På vägen hem var det dock riktigt jobbigt att cykla. Tror verkligen att jag är allergisk för ja får svårt att andas, ögonen rinner och jag känner mig snorig. Måste gå till vårdcentralen snart och kolla upp hur det är med mig.

Dåligt


Mina söta kusiner som "åker" i våran bil.

Nu har det varit dåligt med uppdatering igen. Men det beror på att nu när det börjar bli fint ute händer det så mycket saker och när jag ska skriva inlägg vill jag känna att jag verkligen har tid att skriva ordentligt och inte bara slänga ihop ett inlägg på 2 minuter.
I fredags var jag och några till hemma hos en kompis och hade det trevligt. Sen kollade vi på nån läskig film som jag inte minns namnet på men den handlade iallafall om vampyrer och sånt.
I lördags var jag på 40 - & 50-års kalas. Det var min moster och mammas kusin som fyller år. Åkte dit för att jag ville träffa mina söta kusiner. Träffar dom inte så jätteofta eftersom dom bor i Göteborg så jag passar alltid på när jag får chansen eftersom jag tycker det är så kul att busa med dom.
Igår kändes det som jag pratade i telefon nästan hela dagen. Det är inte ovanligt att folk ringer mig när dom har problem och jag ställer alltid upp.
Idag känner jag mig lite illamående och seg så jag skippar jobbet. Ska nog lägga mig och mysa framför tvn och kanske gå ut i trädgården med kaninen sen.

Dagens köp


Idag var jag ute i Marieberg med en kompis. Ville ha kläder men hittade verkligen inte något jag blev sugen på att köpa. Det enda jag köpte var en kräm från Shiseido och den här urgulliga hunden från IKEA för endast 149 kr. Den kommer att användas väl, så himla bra att krama om när man är ensam och inte kan somna.

Onsdag

Idag mådde jag inte så bra. Hade svårt att somna igår och har sovit dåligt. Plus att jag har en hemsk träningsvärk också, glömde nämligen att stretcha i måndags :P Därför gick jag inte till jobbet utan stannade hemma istället.
Först låg jag och vilade framför Barnkanalen och efter det Rachel Ray. Där visade dom bla hur man fixar till en näsa på 15 minuter med hjälp av sprutor istället för plastikkirurgi. Resultatet blev faktiskt förvånandsvärt bra men tyvärr så håller det bara i ungefär 1 år så det är nog inget för mig.
När jag hade kollat klart på tv tog jag med mig min kanin ut och solade. Det är riiiktigt varmt ute på min baksida idag. Känns nästan som om jag är utomlands.
Nu ska jag blanda lite mango-iste och vila lite här inne och sen ska jag nog ut och sola lite mer.

Ha en trevlig dag! :)

Ps. Jag håller på att fixa med designen på bloggen, därför kan den se lite ful ut innan jag är färdig.

Måndag


Klicka för att förstora.

Idag gick jag upp ganska sent och fixade mig iordning och åt och så. Sen bestämde jag mig för att gå till jobbet, en promenad som tar 40-50 minuter. Det var verkligen skönt o röra på sig ordentligt och att solen sken gjorde det inte sämre direkt.
Efter jobbet fick jag skjuts till stan eftersom jag hade klipptid nästan precis efter att jag slutade. Idag la min frisör i lite slingor i utväxten och klippte upp lite och kortade av luggen. Det blev asbra, som vanligt. Ett plus är också att hon alltid fönar till håret så att jag får hollywood-lockar. Känner mig alltid som en kändis när jag går därifrån hah.
Tyvärr fick jag veta att min frisör, som jag har haft nu i nästan ett år och verkligen trivts med, ska flytta tillbaka till Stockholm. Känns sorgligt men samtidigt är jag glad för hennes skull och jag hoppas att jag hinner besöka henne en sista gång innan hon slutar.
När jag skulle betala för behandlingen fick jag en avskedspresent av henne eftersom att jag har varit en sån trogen kund som hon sa. Shampo, balsam och nån slags inpackning packade hon ner i en påse och gav mig. Så jag måste passa på att iallafall ge henne en blomma eller nått innan hon slutar.
När jag kom hem vräkte jag i mig mat innan jag slog mig ner framför tvn och väntade på att Talang 2008 skulle börja. Så himla bra program med charmiga och roliga personer som alltid ger mig ett stort smile.
Efter Talang passade jag på att göra utfall med skivstång. Det behövs verkligen till min röv och kände direkt efteråt att det tog ordentligt.

Btw, om något ser konstigt ut här på bloggen så beror det troligtvis på att jag har flyttat över till Publishme nu.

Hej

Det var ett tag sen jag skrev nu. Har helt enkelt inte haft tillräckligt med tid eller ork igen. Men jag ska försöka bli bättre.
  På Valborg hade jag iallafall kul. Vi samlades ett gäng hemma hos en kompis innan vi drog till stan. Där träffade jag lite folk innan vi följde med på en fest där det var massa fransmän. Tyvärr orkade jag inte snacka så mycket med dom eftersom jag tycker att det är jobbigt och prata engelska när man är påverkad hah. Men det fanns massa annat trevligt folk där så det var lyckat.
  I torsdags och fredags gjorde jag inte så mycket. Låg mest hemma och vilade och latade mig framför tvn.
  Igår var jag på stan med en kompis men hittade ingenting förutom lite smink. Känns som att det bara blir sämre och sämre kläder här i Örebro. Stockholm nästa säger jag bara.
  Idag har jag inga speciella planer. Men det skulle vara skönt (för kroppen och samvetet) att träna lite.

RSS 2.0