Gott Nytt År

408027-7














Nyårsafton idag ju, den sämsta någonsin. Eftersom ikväll ska jag börja ett nytt år utan min bästa vän. Men jag försöker tänka posetivt, tänka att nästa år ska bli bättre. För 2008 kan knappast bli värre än 2007.
  Idag ska jag ha en lugn nyårsafton. Ska äta god mat med min familj och sen hade jag tänkt gå en promenad, vi får se med vem/vilka det blir. Känner verkligen inte för att festa/dricka efter det som har hänt, vill inte fira nånting. Vill bara ha en lugn övergång till ett bättre år.
  Får se om jag fixar iordning mig ordentligt idag. Jag kanske använder mitt nya smink som jag köpte inför den här dagen, lockar håret och tar på mig klänning och tights. Annars klär jag bara på mig bekvämt och lägger det nödvändigaste sminket, allt beror på hur mycket jag orkar.

Jag känner att jag vill ha några nyårs löften, skriver upp dom här för att inte glömma bort dom:
 - Ta hand om mig själv o se till att jag mår så bra som möjligt
 - Ta hand om dom jag älskar och dom som tar hand om mig
 - Träna och äta så att jag mår bra och blir nöjd med min kropp
 - Att inte ge upp, om jag vill klara något så ska jag göra det

Kommer inte på några mer nu, men jag kanske lägger dit fler senare.

Jag vill också önska er som läser ett Gott Nytt År!
Hoppas ni får en trevlig kväll.

Mitt 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag kommer inte ihåg om jag hade några :P

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, inga som jag vet iaf

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja, min bästa kompis dog nu i slutet av året

5. Vilka länder besökte du?
Danmark & Tyskland

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Ja, det finns många saker men framförallt mer tur

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
29 maj, såg mina älsklingar Good Charlotte live :)
Och självklart 26 december, då jag förlorade min bästa vän :'(

8. Vad var din största framgång 2007?
Jag vet faktiskt inte

9. Största misstaget?
Att hoppa av skolan tror jag

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja ;/

11. Bästa köpet?
Hmm jag vet inte, kanske mina Fred Perry sneakers

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, smink & hudvård

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, flera saker och personer :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Alla låtar från Good Charlottes album Good Morning Revival

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Kämpat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Vet inte

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma hos mormor & morfar

19. Blev du kär i år?
Ja

20. Hur många one night stands?
0

21. Favoritprogram på TV?
Ugly Betty tror jag, kollar inte så mycket på tv

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej

23. Bästa boken du läste i år?
Vet inte

24. Största musikaliska upptäckten?
Neverstore kanske

25. Något du önskade dig och fick?
Ja

26. Något du önskade dig men inte fick?
Ja, en resa till ett varmt land

27. Årets bästa film?
Vet inte

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Kommer inte ihåg, va nog i skolan och sen på kvällen med familjen och Sofia

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
I början av året följde jag modet ganska mycket och nu i slutet har jag haft en väldigt bekväm stil

31. Vad fick dig att må bra?
Vänner, familjen

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Benjamin Madden, som vanligt ;P

33. Vem saknade du?
Saknade flera stycken

34. De bästa nya människorna du träffade?
Det finns många :)

Trey Songz - Can't Help But Wait



Så himla bra låt :)

Girl I can't help but wait
Till you get that with him it don't change
Can't help but wait
Till you see that with me it ain't the same
Can't help but wait
Till you see you for what you really are
Baby girl you are a star
And I can't help but wait

Louis Vuitton

image6
Jag har alltid velat ha en väska från Louis Vuitton. Förut har jag tänkt köpa en Speedy (om jag nån gång lyckas spara ihop så mycket pengar). Men så fort jag såg den här väskan, Tivoli Gm, ändrade jag mig. Den här vill (ska!) jag ha. Den här är ju perfekt, skulle kunna använda den jämt. Men jag undrar om priset är lika perfekt...

Fuling

408027-5Känner mig verkligen ful nu. Är blek, har flera finnar, har utväxt i mitt hår o färgen är inte den finaste heller. Jag måste fräscha upp mig lite för att kunna må bättre. Låter som jag är helt ytlig nu men jag tror nog alla mår bättre när dom känner sig fina, eller?
  Idag tänkte jag lägga i en silvertoning i håret och använda lite ansiktsmasker och så. Sen ska jag försöka boka en tid hos frisören innan jag åker till Göteborg nästa helg. Måste även smörja in mig med brun utan sol nån dag för nu när jag nyss har piercat mig får jag inte sola solarium.


Önskar att jag kunde se så fräsch ut nu >

Mitt liv är förändrat

Det har hänt två saker det är året som verkligen har förändrat mitt liv. Just nu känns det som båda är negativa men det ena kanske kan leda till något posetivt, men inte den andra, aldrig.

Den första grejen, som är mitt eget "fel" är att jag hoppade av skolan. Jag funderade länge på om jag skulle välja att börja sam eller frisör. Tillslut valde jag sam och när jag började det fick jag en chock. Studietempot var mycket mycket högre än jag förväntade mig och jag trivdes inte. Då besökte jag en kompis som går sam i en annan skola och den klassen var verkligen bra och jag tänkte att jag kanske skulle klara sam om jag gick i en klass som jag trivdes i.
  Men det fungerade bara bra i nån vecka sen började jag bli sjuk, orkeslös, tappa koncentrationen och det kändes verkligen tungt och omöjligt att lära sig något. Då bestämde jag mig pga av råd från en läkare att vara hemma och vila ett tag för o se om det blev bättre men de blev det inte så tillslut hoppa jag av. Jag gav upp. Bestämde mig för att börja frisör nästa höst istället. Så nu väntar jag på att få börja på praktik och ha det nu hela vårterminen.


image1
Den andra grejen, den är verkligen hemsk och helt ofattbar. Den 26e december ringde min bästa kompis mamma hem till oss och frågade efter min mamma. Jag tyckte det va konstigt eftersom dom nästan aldrig brukar prata med varandra så jag stod kvar och lyssnade vad dom prata om.
  Jag fattade på en gång att nått var fel och jag bara väntade på att mamma skulle lägga på så att jag kunde få veta vad. Det kändes som en evighet men till slut la mamma på. Jag kommer inte riktigt ihåg vad vi sa men jag tror jag nästan skrek "Vad har hänt?". "Sofia har blivit påkörd av en bil imorrse när dom skulle till stallet" sa mamma och försökte låta lugn. "VA!?" skrek jag och frågade hur det vad med henne. "Hon klara sig inte, hon dog direkt och Linn dog på sjukhuset". Jag sa att det inte kunde vara sant sen gick jag in på mitt rum o bara skrek och grät.
  Jag orkar inte skriva allt som hände efter det men några timmar senare åkte jag och tre till och la blommor o tände ljus vid den busshållsplats som dom hade gått av vid precis innan dom blev påkörda. Vi var dom första som var där.
  Nu några dagar efteråt är allt fortfarande helt ofattbart, jag är i chock och det känns som jag är i en mardröm som snart ska ta slut. Men det kommer den inte göra, den kanske bara kommer bli mindre läskig med tiden.
  Jag kan inte gråta, har svårt att sova, har ingen matlust och känner mig så otroligt ensam. Jag kan inte föreställa mig hur jag ska klara livet nu utan en av dom få personerna som jag kan lita på och den personen som jag har gjort nästan allt tillsammans med. Den jag har känt nästan hela mitt liv och trott att jag skulle känna tills jag blev riktigt riktigt gammal. Men så blev det inte...

Duscha

Måste gå ner och duscha nu. Känner mig verkligen jätteäcklig. Har inte duschat sen i torsdags, för jag har inte orkat göra det nu när jag bara har vart hemma. Orkar egentligen inte göra det nu heller, men jag måste. Jag kan inte skita i allt nu, måste försöka göra lite saker.
  Skulle behöva gå en promenad också och få ny luft, men det får nog bli imorrn istället. Idag får det bli filmkväll med familjen.

Välkommen till min nya blogg!

Hej, jag som kommer skriva i den här bloggen heter Linda och är 16 år. Jag bor i Örebro och är intresserad av skönhet, kläder, hälsa osv.
  Jag har bloggat förut men la ned den bloggen eftersom jag kände att jag nästan aldrig hade tid att skriva. Men nu känner jag att jag har tid och att jag verkligen behöver skriva. Eftersom jag har varit med om svåra saker det här året, speciellt i slutet, känner jag att det skulle vara skönt o skriva. Inte bara om det som har hänt utan även om andra saker som kommer upp i mitt huvud. Tror det kommer bli en blandning av mina tankar och kläder, hudvård, smink och sånt.

RSS 2.0