Fashion Against Aids

image83image84
Idag beställde jag självklart kläder från HMs Fashion Against Aids kollektion, det blev t-shirten som Good Charlotte har designat och Rufus Wainwrights linne.

Paketet

408027-78
Det här låg i mitt paket som jag hämtade ut idag. En t-shirt från Good Charlottes märke DCMA Collective. Fick även med en singel, Keep Your Hands Off My Girl och nån annan skiva och klistermärken.

Jay Sean - Ride It



Det är inte så ofta som jag gillar lugna låtar. Gillar mest musik som man kan dansa till eller aggressiv musik med mycket känslor. Men sånna här lugna låtar kan vara ganska sköna och lyssna på när man ligger och vilar eller sitter vid datorn.

Att må dåligt

Ni kanske har märkt att mina senaste inlägg har varit lite tråkiga? Så känner jag iallafall och det beror på att jag har stressat förra veckan och så fort jag började slappna av nu fick jag tid för att må dåligt. Så både igår och idag har jag varit väldigt ledsen. Tänker mycket på Sofia, saknar henne så fruktansvärt mycket. Alla problem känns mycket värre nu när jag inte har henne här och jag känner mig inte alls lika bra i någon annans sällskap.
  För en stund sen stog jag bara o skakade och grät i köket och tillsut ramlade jag ihop på golvet, jag orkar inte med det här.
  Men jag hoppas att jag blir lite bättre snart igen. Vet iallafall att jag kommer klara mig igenom det här. Har klarat så mycket svåra saker förut och det har gjort mig ganska stark. Hade aldrig klarat och förlora Sofia för några år sedan. Men nu går det, även fast det här är min svåraste prövning någonsin.


Tisdag

Gomorron! Jag vaknade för inte så längesen och har hunnit med att äta lite och läsa tidningen. Idag ska jag inte göra nånting speciellt, första dagen på länge som jag är "ledig" faktiskt. Känns skönt. Vet bara en sak jag ska göra idag, hämta ut ett paket. Fick en avi i brevlådan idag och det är ett paket från Usa som ska hämtas. Jag hoppas verkligen att det är min Juicy Hoodie.

Måndag

Dagen började ganska segt, jag var tillome så seg att jag missade min tid hos syon. Ska dit och göra gymnasieval eftersom jag ska börja ettan igen till hösten.
  Sen när mamma kom hem åkte vi och beställde en krans till Sofias begravning och sen åkte vi ut till Marieberg. Där köpte vi en ny säng till mig, en som är 140 cm bred. Tror att den blir helt lagom. Vi passade även på att köpa massa sängkläder och sånt. Sen åkte vi till Ikea och köpte ben till sängen och åt korv. Äter aldrig korv förutom när jag är på Ikea, det är något speciellt med deras haha.


Seg dag

Idag är jag seg, det märks att jag inte har haft någon "vilodag" den här veckan. Eftersom jag inte går i skolan är jag van att ligga hemma och vila iallafall några gånger i veckan men det har inte hunnits med nu. Men jag är glad för jag har haft en rolig vecka som jag har orkat med förvånansvärt bra. Men idag märktes det som sagt att jag är trött för efter att jag hade fixat iordning mig och låg och kollade på tv så somnade jag.

En outfit

image77
  - Jeans, Earnest Sewn
  - Blus, Delias
  - Stövlar, Whyred
  - Armband, Cocoo
  - Väska, Marc by Marc Jacobs

Igår

Det var trevligt igår även fast jag var mycket sämre på tv-spel än vad jag trodde haha. Men vi gjorde andra saker också, kolla på film och drack lite och så. Egentligen skulle jag ha åkt hem idag men mamma kom o hämta mig runt 2 inatt och det var faktiskt ganska skönt och komma hem. Men lite mindre skönt att få besök av en "alkis" klockan 4. Men men va det var iallafall kul och se honom för det var ganska längesen sist.


Fredag

Om en stund ska jag åka till stan och möta en kompis och sen ska jag följa med honom hem. Vi ska sitta och spela tv-spel hela natten, haha fattar inte vart vi fick den idén ifrån. Men det blir säkert kul :)
  Skriver mer när jag kommer hem imorrn, puss.

Brunett

408027-71



Såhär ser jag ut som brunett. Är ganska nöjd faktiskt även om
jag saknar mitt blonda hår lite. Ska fixa bättre bilder snart.

Dagens

408027-70
Såhär såg jag ut idag. Det är mamma som fick agera fotograf när jag kom till hennes kontor och drack varm choklad innan jag gick vidare till frisören. Tyvärr va ja tvungen och måla över min mun lite på bilden eftersom mamma tog kort när ja skällde ut henne för att hon va seg och inte fattade hur man skulle göra :P

Aja, detta här jag på mig:
  - Jacka, Elvine
  - Halsduk, HM
  - Leggins, Gina Tricot
  - Skor, Converse

Onsdag

Gomorron! Vaknade för en stund sen och har hunnit duscha och äta frukost. Ska fixa iordning mig lite och välja kläder och sen ska jag åka till skolan och träffa skolläkaren så jag blir ordentligt sjukskriven.
  Efter det ska jag gå till frisören och klippa och färga håret brunt. Är väldigt nervös nu men vi får hoppas att det blir bra.


Dagens shopping

408027-69
Idag åkte jag upp till stan för att hjälpa en kompis köpa present till sin flickvän. Sen gick vi runt lite och jag handlade även till mig (såklart). Det blev body butter, skrub och tvål från The Body Shop med doft av passions frukt. Tyckte att det luktade godast av alla hon visade mig för torr hy.
  Sen efter att vi hade varit i stan hälsade vi på en annan kompis som extrajobbar i en videobutik och sen kom mitt ex och hans kompis dit för vi behövde prata. Dom följde mig hem och vi pratade på vägen och det gick helt okej.
  När jag kom hem gick jag direkt och satte mig i soffan och kollade på Andra Avenyn och sen hamnade jag här.

Ny T-shirt

408027-66
Idag när jag hämtade posten såg jag ett paket till mig. Det var från min mammas kusin i USA som jag hade beställt en t-shirt från. Mammas kusin jobbar bla som konstnär och nu har hon även börjat designa tryck till kläder.
Hemsidan som man kan beställa ifrån hittar ni här, det finns bla jättegulliga bebiskläder (dock så är sortimentet inte så jättestort än). Alla kläder på hemsidan är från American Apparel.

Dagens shopping

image63 
Efter att jag hade fått massage idag gick jag och köpte tyg till min kjol som jag ska göra. Om den blir bra så kan jag visa upp den här i bloggen sen.
  Sen efter att jag hade köpt det "råkade" jag gå förbi Kicks och Make Up Store och där kan man ju inte gå in utan att köpa nått. Från Kicks blev det en puderpuff och Hydracolors läppbalsam i färgen Rose. Sen när jag gick in till Make Up Store bestämde jag mig för att köpa ett solpuder. Det jag köpte heter Bronzing Powder och jag valde färgen Sun Touched. Har faktiskt aldrig ägt ett solpuder så jag vill testa. Fick även prover på Matt Foundation. Jag passade samtidigt på att gå med i deras klubb eftersom jag handlar ganska mycket där. Det kostade 100 kr att bli medlem i ett år men man fick en gåva på köpet så det tjänade man ju in direkt, jag fick Cybershadow i färgen Gecco.
  Nu ska jag ner och äta, ha en bra kväll! Puss.

Clay Aiken - Measure Of A Man



Min kompis Sofia gillade verkligen Clay Aiken och även om han inte är min stil så fastnade jag för en av hans låtar första gången hon spelade upp den för mig, Measure Of A Man.
  Den här videon till låten är perfekt för Sofia också eftersom hon älskade CSI.

Är så glad!

image62
Såg alldeles nyss att jag hade vunnit dom här pumpsen i Käthes tävling. Det här gjorde verkligen min dag, är så himla lycklig och jag vet att Sofia hade varit så glad för min skull om hon var här nu. Självklart hade hon fått låna dom också, det var ju hon som va den korta av oss och behövde klackskor haha :)
  Vann ju även en annan tävling för inte så länge sedan, känns som jag har börjat få tur igen efter all otur :)


Good Charlotte

image59
Jag har gillat Good Charlotte i flera år, har alla deras album (utom det första) och har sett dom live i Stockholm. Deras musik är underbar och det dom sjunger om betyder verkligen något.
  Därför vore det roligt att köpa t-shirten som dom har designat för HMs Fashion Against Aids kollektion. Den 31 januari klockan 10 kommer jag sitta beredd med klickfingret. Samtidigt släpps även kollektionen i butik och på HMs hemsida finns det information om vilka butiker som kommer att sälja plaggen.

Sofia

408027-55
Idag var jag hemma hos min bästa kompis sofias familj. Har inte orkat gå dit förens nu men det kändes riktigt bra när jag var där även om det såklart kändes väldigt tomt och konstigt utan Sofia. Vi satt och pratade om minnen och andra saker men tog även upp lite hur det kommer gå till på hennes begraving och så.
  Det som var allra jobbigast var att gå in i hennes rum, det var mörkt och några ljus och en lampa i förnstret lyste. Man förväntar sig nästan och komma in och se henne sitta i sängen och vänta på mig men istället ser man massa blommor och kort.
  Det finns även ett stort kort på henne i vardagsrummet och framför det står det ljus. En ljusstake med form av en ängel står på bordet. Jag kommer ihåg när Sofia var mindre och hade en hel hylla med änglar i.
  Jag måste också skriva att jag beundrar hennes familj, dom är verkligen starka och kämpar på.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, men vila i frid min ängel Sofia.
Du finns alltid i mitt hjärta <3

Spring 08, Ralph Lauren

image52image53


Bikini

image49När jag ser den här bilden blir jag
avensjuk. Jag vill också vara smal och
brun.
  Brun är det inga problem att bli, bara
smörja in lite brun utan sol eller gå och
sola solarium. Men smal, det kommer
det dröja ett tag innan jag blir. Speciellt
med tanke på hur mina vanor gällande
mat och träning ser ut nu.
  Därför, som en peppning till mig att gå
ner i vikt, borde jag få den här heta
bikinin om jag lyckas haha. Drömma går
ju alltid.

Bikinin kommer iallafall från Vitamin A
och kostar 549 kr/del, säljs hos Nelly.


Promenad

Var nyss ute och promenerade. Dels för att jag behöver motion men även för att pappa sa att det är bra om jag kommer ut i dagsljus.
  Jag hade hög musik i öronen och gick nästan till Ica Maxi och tillbaka, det är ingen idé att gå ända fram eftersom då brukar det alltid följa med godis hem.
  Aja, det var iallafall skönt och komma ut och röra på sig och nu när jag kom hem åt jag yogurth med banan i som belöning. Det är ju nääästan lika gott som godis.
  Ska snart ta en varm dusch tror jag och sen får vi se vad jag hittar på.


Tisdag

Dagen började med att jag gick upp tidigt (enligt mig), typ kvart över sju. Sen duschade jag och åt fruskost och läste tidningen och fixade iordning mig lite. Sen fick jag besök av en kompis (eller vad man ska kalla honom, vi känner inte varandra så jättebra). Han var här en stund och sen hämtade jag posten och åt lunch osv.
  Sen bakade jag en kladdkaka och det fattar jag faktiskt inte varför jag gjorde. Jag som ska äta nyttigt bakar en kladdkaka en tisdag. Godis en gång i veckan ska räcka för mig!
  Annars har jag inte gjort så mycket idag, kanske ska träffa nån lite senare annars ska jag nog bara va hemma och vila och gå en promenad och hämta mitt paket.
  Sen ikväll kommer jag sitta bänkad framför tvn klockan 21.00 för att se på I huvudet på Gynning. Tycker att Carolina Gynning är sån skön tjej så det här programet vill jag absolut inte missa.

 Hoppas att ni har en bra dag!


Paket

408027-46
Idag fick jag ett paket innehållandes shampo och balsam som jag vann hos John Valencia :) Alltid kul med paket ju och speciellt när man har vunnit det.
  Fick även en avi i brevlådan så det blir ett paket till för mig idag, misstänker att det är från StrawberryNet.
  Men nu mina kära läsare ska jag gå ner och fixa nått att äta, skriver mer senare.

Gonatt

Nu ska jag sova eftersom jag får besök redan klockan halv tio imorrn. Innan det måste jag upp och duscha mitt hår och låta det torka i några timmar och sen iaf lägga lite smink, ser inte superfräsch ut nu för tiden direkt.


Misslyckad

Jag sket i praktiken på HM idag, känner bara att jag inte kommer orka. Kommer inte fixa att gå upp tidigt varje dag och jobba i över 6 timmar eftersom jag fortfarande mår asdåligt, det är ingen idé att ens försöka.

Dagens I-landsproblem

image42Galgarna har tagit slut i min garderob! Trodde aldrig det skulle hända för när jag köpte dom använde jag ungefär två tredjedelar av alla, eller kanske mindre tillochmed. Jag brukar rensa min garderob ofta också så antingen betyder det här att jag har mycket kläder som jag använder eller att jag har rensat dåligt.
  Det här skulle inte vara ett så stort problem om det inte var för att "mina" galgar är slut hos Ikea i svart och det vore ju väldigt synd att blanda in några vita när jag har ungefär 30 svarta. Det skulle ju iofs inte vara så dyrt att byta ut alla galgar mot vita eftersom dom endast kostar 9kr för 5 stycken!
 
Men jag gillar svart så jag hoppas verkligen att dom får in nya snart.

Ps. Anna på Ikea.se som man kan fråga om saker är lika trög som doktorn i Lexia spelet som jag spelade på fritids när jag var liten.

Vunnit

Jag har vunnit en tävling :D Blev helt förvånad när jag vaknade nu och såg det. Även om jag kände mig ganska säker på mina svar så är grejen den att jag aldrig brukar vinna.
  Priset som jag har vunnit är två stycken shampo & balsam kit och jag vann dom i John Valencias första läsartävling :)

Bad

408027-40408027-41
Läste på nån blogg om nån som hade tagit ett bad och då blev jag också sugen på att göra de. Va flera år sen jag gjorde det sist och de var ju riktigt skönt.
  Hittade ett prov på Philip B Chocolate Milk Body Wash som ja hällde i badet och den luktade verkligen asgott. Passade även på att lägga en ansiktsmask som jag hade på när jag badade, idag blev det Mario Badescu Strawberry Tonic Mask som jag tycker fungerar väldigt bra på mig :)

Livet

Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag
och någonting alldeles oväntat sker.
Världen förändrar sig varje dag
men ibland blir den aldrig densamma mer.
                                - Alf Henrikson

Sommar

image39
Jag längtar redan tills sommaren. Vill åka till något varmt land och bara sola och ha det bra.
Skulle gärna se ut såhär då:
 - Klänning, Juicy Couture /Revolve Clothing
 - Armband, A.V Max
 - Nagellack, Essie Beach Party /Blush
 - Flip flops, Juicy Couture /Net-a-Porter

Bli brunett?

image37
Bilder: UKhairdressers.

Jag har funderat ett tag på att färga håret brunt. Skulle isf välja nån kall och ganska ljus brun nyans. Jag tror att det skulle passa mig ganska bra(?) och så är jag trött på mitt hår som har blivit slingat i alla möjliga blonda nyanser nu.
  Det skulle nog vara bra att färga hela håret brunt i en jämn färg och om jag vill, lägga nya blonda slingor ovanpå innan sommaren.

Vad väntar jag på egentligen?

Idag

Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade och satt o funderade i typ en timma på om jag skulle beställa en Juicy hoodie som jag ju tillslut gjorde. Sen kom jag på att jag kanske borde äta något. Sen fortsatte jag sitta vid datorn och blev riktigt irriterad för att bilddagboken inte funkade. Känner mig btw väldigt lättirriterad idag.
  När mina föräldrar äntligen kom hem började jag tjata om mat för jag var verkligen ashungrig (åt inte så jättemycket tidigare idag).
  Vi bestämde oss för att köpa pizza och sånt och jag tjockade mig med en kebab tallrik, haha min hud och min kropp kommer hata mig nu :( Sen blev jag så mätt att jag somnade i soffan och vaknade upp och insåg att jag hade missat Daniel da Silva på Let's Dance.

Jag är så glad

För nu har jag beställt en Juicy hoodie :)
  Det blev en Basic Velour Hoodie i fägen Silver Lining. Nu är det bara och hoppas att den är lika snygg i verkligheten och att den passar bra. För en tröja i den här fägen går nog att använda till det mesta.

Städat sminkskåpet

408027-30Yes, idag städade jag mitt skåp där jag har smink och sånt. Brukar få göra det ganska ofta eftersom jag är dålig på att plocka undan saker direkt efter att jag har använt dom.
  Så här blev det iaf efter att jag hade städat, jag är nöjd :)



Petter ft. Säkert! - Logiskt


Bajs dag

image29

Idag har jag mått dåligt, alla känslor (och tårar) kom ut. Men det behövs nog sånna här dagar för att jag till slut ska kunna gå vidare.
  Med tanke på hur jag mår idag kommer jag inte göra nått speciellt, kanske fixa en stor skål glass och lägga mig framför tvn och kolla på reprisen av Victoria's Secret fashion show som börjar kl 20.00 på 3an.

Tisdag

Jag lyckades komma till HM i tid och det gick bra där, ska få testa och va där i två veckor. Börjar på måndag och efter dom två veckorna får vi se hur jag trivs där och vad dom tycker om mig, om vi gillar varandra så ska jag vara där hela vårterminen.
  När jag kom hem såg jag att jag hade fått ett paket från Baresso, blir alltid lika glad när jag får paket i brevlådan även fast jag vet precis vad som ligger i. När jag hade kommit hem fick jag även ett sms om att jag kan hämta ett paket från Eleven, får göra det sen när jag orkar.
  Tror inte att det händer så mycket mer idag, känner mig seg.

Men hoppas att ni får en trevlig dag!

Sean Kingston - Take You There


H&M

Min syo ringde mig nyss och sa att jag ska träffa H&Ms chef imorrn klockan 10 för dom e intresserade av att erbjuda en praktikplats till mig. Fattar inte hur jag ska orka fixa iordning mig och va på stan tills dess och dessutom orka vara trevlig så tidigt. Men jag måste kämpa, för om jag får praktik där kanske det kan leda vidare till andra saker sen :)

Hemma från Göteborg

Äntligen är jag hemma. Har faktiskt längtat hem. Visst var de kul att träffa mina kusiner och en kompis men jag har känt mig sjuk så det är skönt och komma hem och vila.

Det blev lite shopping i fredags. Köpte en bh från HM, en penvässare från Lancôme och fick prov på MACs Select foundation. Köpte även det här:


Ullstrumpor, HM. Kofta med 3/4 ärm, HM. Bomull & Kashmir kofta, Peak.

Today

408027-20Idag åker jag och mamma till mina kusiner i Göteborg. Ska vara där hela helgen.
  Vi ska försöka hinna med lite shopping innan vi åker hem till mina kusiner för när jag är med dom vill dom bara att vi ska leka.

Det här har jag på mig:
 - T-shirt, Gina Tricot
 - Kofta, Zara
 - Örhängen, Make Up Store
by Kaos Stockholm

 - Jeans, Dr Denim
 - Nitarmband


Gonatt

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna, sen ska jag gå och lägga mig och kolla på tv innan jag somnar. Måste somna tidigt idag för imorrn ska jag hinna upp och fixa mig och packa klart innan jag ska åka med tåget som går 11.10 till Göteborg.

J.Holiday - Bed


Sofia <3

image19Dom senaste dagarna har jag kännt en enorm saknad efter min bästa kompis som jag förlorade den 26e december i år (står mer om det här).
  Jag brukade prata med henne varje dag och träffa henne ofta eftersom hon bodde nästan mitt över gatan. Vi brukade gå ut på promenader och det var så himla skönt för vi kunde verkligen prata om allt. Det kändes så himla naturligt när jag pratade med henne också, kunde säga vad som helst utan att hon knappt höjde på ögonbrynet. Ibland suckade hon åt alla mina konstiga tankar eller "hyss", men jag log bara tillbaka.
  Vi hade även många gemensamma intressen och även fast vi pratade varje dag hade vi alltid nya saker att diskutera. Men det bästa var endå att jag kände att jag kunde lita på henne. Jag har alltid haft svårt för att lita på folk men med Sofia var det inget problem. Har kännt henne så länge att jag verkligen insåg att jag kunde lita på henne.
  Jag vet att jag aldrig kommer känna exakt såhär med någon person igen, för ingen kan vara som Sofia och därför saknar jag henne oerhört mycket.
  Allt jag hade tänkt göra med henne också, det finns ingen annan jag har lika stor lust att göra det med.

Shopping

408027-17
Idag var jag och handlade med mamma. Jag lyckades övertala henne om att köpa en ny större Longchamp väska till mig (den jag skrev om igår) som jag ska ha när jag åker bort imorrn även fast hon tyckte att jag borde använda ryggsäck haha.
  Vi var också och hämtade ett paket till mig som hade kommit från StrawberryNet. Har blivit beroende av den sidan nu, så himla billigt och bra :) Den här gången var det Oil Free Moisturizer från Juice Beauty som låg i paketet. Har haft en liten flaska av den och testat och jag är väldigt nöjd.
  Sen köpte vi julklappar till mina kusiner som vi ska träffa i helgen och när jag kom hem slog jag in alla.


Dagens

408027-13Jag tycker att det är roligt när
andra har bilder på sig själva
i deras bloggar så därför
bjuder jag på en jättesnygg
på mig med min ännu
snyggare "outfit".
  Ni ser säkert hur mörk jag
är runt ögonen, därför såg
det bara dumt ut när jag hade
ögonen öppna på bilder.
  Aja borde sluta skriva och
gå och sova ist.

För er som e intresserade,
det här har jag på mig:
  - Linne, American Apparel
  - Urtvättad tjocktröja, Peak
  - Halsband, D&G
  - Mobil, Nokia n73



Utmanad

Förra..
Årets Låt: Apologize
Årets program: Ugly Betty
Årets Bok: Vet inte, va längesen jag läste ;/
Årets Film: Hmm vet inte här heller
Årets Dricka: Juice!
Årets Plagg: Klänning/tunika
Årets Sneakers: Mina svarta Fred Perry
Årets Klocka: Använder inte men har alltid velat ha en från Marc jacobs
Årets Doft: Hugo XX
Årets Smink: Dior Addict Ultra Gloss Reflect
Årets Blogg: Jag vet inte, har nyss fastnat för Rocketqueens blogg
Årets Nyårslöften: Har redan skrivit upp dom men bla att träna och äta nyttigt.
Jag Utmanar: Alla som vill
Utmanad av: Pearlish


Longchamp

image12
Funderar på att köpa en weekendbag innan jag åker till Göteborg i helgen. Vill inte släpa runt på nån ful och stor väska.
  Får se om det blir en sånhär mörkblå från Longchamp, beror på om jag lyckas övertala mamma eller inte. Aja, det visar sig imorrn när jag ska handla med henne. Skulle egentligen ha gjort det idag, men hon ändra sig.

Brun

Idag kom mamma hem på lunchen med brun utan sol till
image10mig. Ibland är hon verkligen bäst. Innan hon åkte
hjälpte hon mig även att smörja in ryggen.
  Kände att jag verkligen inte vill se ut som ett spöke idag (blek med mörka ringar under ögonen) när jag ska träffa folk. Så fort jag får lite färg på mig känner jag mig mycket piggare och fräschare.
  Jag använder Clarins Self Tanning Instant Gel som ger en jämn och fin färg. Det kan vara lite svårt o smörja in den eftersom den är genomskinlig men om man är noga och tar det lugnt brukar det inte vara några problem. Jag ser även till att peela mig (just för tillfället använder jag Coconut Body Scrub från The Body Shop) och smörja in armbågar och knän (med Försvarets Hudsalva) innan jag använder brun utan sol, allt för att få en så jämn färg som möjligt.


Seg dag

image8

Är lite seg idag. Gick ju runt ganska mycket igår och sen när jag väl kom hem satt jag framför datorn tills typ 5. Men ibland är det skönt o bara vara hemma och vila och spendera typ hela dagen framför tvn. Har bla kollat på Andra Avenyn (reprisen och dagens avsnitt). Mina föräldrar har verkligen fått mig att gilla det. Eller så kanske det är jag som gillar att kolla på Karim (Mohamed Said) haha ;)
  Kollade även på massa annat skit som var på eftermiddan. Sen har jag haft några intressanta samtal i telefonen om gårdagen.
  Idag ska jag försöka lägga mig i tid för imorrn ska jag upp hyffsat tidigt och åka o handla med mamma. Vi ska köpa julklappar till mina kusiner som vi ska träffa i helgen och jag behöver köpa ny brun utan sol och kläder (som vanligt ;).


Nyårsafton

Hade en mycket bättre nyårsafton än jag trodde att jag skulle ha. Var först hemma med familjen och sen fick jag skjuts till en kompis. Först gick vi en promenad o sen va vi hemma o värmde oss lite hos henne innan vi drog upp på stan. Där träffade jag lite folk plus en kille som jag umgicks med resten av kvällen/natten.

tack alla som har gjort mig glad idag <3


RSS 2.0