Dirty Drawings



Grymmaste videon som min bror visade mig nyss! :P

Dagens mat

image128
Potatismos blandat med mosade köttbullar och paprika. Det är riktigt gott faktiskt, rekommenderar det till alla bebisar och alla som precis har piercat tungan :P

Fredag

Idag vaknade jag och upptäckte att jag inte har ont i tungan längre. All Piggelin glass igår var säkert bra. Det känns bara obehagligt nu, som att jag vill svälja smycket hela tiden.
  Idag händer nog inte mycket, är inte så taggad direkt. Fick iallafall min nya kod till internetbanken så att jag kan gå in och kolla på mitt saldo. Det är asbra för då kan jag använda mitt konto när jag säljer på Tradera istället för mammas.
  Snart ska jag gå ner och äta nånting, men vet inte vad. Kanske blir yoghurt idag med eller mosad mat. Det här är jobbigt för mig eftersom jag verkligen älskar att äta. Men förhoppningsvis kanske jag går ner nått kilo nu.
  Sen ikväll vet jag bara att jag har lust att vara hemma och träna och lära mig prata ordentligt haha. Ska även passa på att bli lite brun och så ska jag gå ut imorrn istället.

Piercat tungan

Idag bestämde jag mig för att pierca tungan och då gjorde jag det också.
  Först övertalade jag mina föräldrar och sen kom mamma hem och hämta mig och skjutsade mig till piercaren. Jag var jätterädd innan man det var inte såå hemskt. Fick ligga ner på britsen och så hållde jag mamma i handen. Han målade först på tungan och sen blundade jag och kände när han stack igenom nålen och sen satte in smycket. Tungan är den piercing som har gjort ondast av alla jag har men det är ingen smärta som jag inte kan tåla.
  Just nu är tungan svullen och jag äter Piggelin nästan hela tiden för att dämpa svullnaden. Det är lite jobbigt och jag kan inte äta så mycket mat nu men det känns ändå som att det är värt det.

Nya piercingsmyckena


Här kommer bilder på mina nya piercingsmycken.

Torsdag

Idag var jag segare än vanligt faktiskt. Gick upp ungefär en halvtimma innan jag skulle till tandläkaren och även fast jag hade bråttom passade jag ändå på att sätta mig här vilket resulterade i att mamma fick sitta och vänta i bilen en stund innan jag kom ut och att jag kom någon minut för sent. Men hos tandläkarna jag går till är dom nästan alltid 10 minuter för sena så det var ingen fara.
  När jag kom dit och dom sa att dom skulle ta kort på tänderna blev jag rädd som vanligt haha. Tycker att det är så himla obehagligt att ha något i munnen. Fick nästan tårar också. Haha vilken fjant jag är. Passade även på att fråga om tandblekning men dom tyckte att jag redan hade ljusa tänder, tss.
  När jag kom hem hittade jag ett efterlängtat paket, mina piercingsmycken från Barbarella hade kommit. Har satt i båda två redan och jag är jättestolt att jag lyckades med conchen för den satt verkligen fast hårt.
  Har inga planer för idag heller. Får se om någon har lust att träffa mig annars kommer jag vell sitta här eller kanske ta en långpromenad själv. Tycker att det är skönt att gå snabbt med musik i öronen.

Beställt

image125
Efter att ha sett de rosa tygskorna på Annas blogg var jag bara tvungen att köpa ett par likadana. Dom kommer alltså från HM Barn och kostar endast 98kr.
  En gullig Hello Kitty pyjamas, som också den kostade 98kr fick följa med.

Onsdag

Gomorron, idag är jag seg som vanligt. Därför ska jag gå ner och äta något snart så att jag förhoppningsvis blir piggare.
  Annars vet jag ingenting som jag ska göra idag och det känns ganska skönt. Kommer nog sitta här och kanske gå ut. Men jag kan sitta vid datorn en hel dag. Speciellt nu när jag har blivit medlem på Tradera. Det är så himla kul att klicka runt och så kollar jag hela tiden om jag har fått några nya bud. Jag kan ju nästan bli rik på att sälja saker där, nästan.

Systrar i Jeans

image122
Ikväll klockan 21.00 på 3an visas Systrar i jeans. Jag läste böckerna för några år sedan och tyckte dom var bra så därför blir det roligt att se filmen också.
  Systar i jeans handlar om fyra kompisar som ska spendera deras första sommar på helt olika håll. För att hålla kontakten skickar dom runt ett par "magiska" jeans som passar alla trots att de ser olika ut.
  I rollerna finns bla Blake Lively (som spelar Serena i Gossip Girl), America Ferrera (som spelar Betty i Ugly Betty), Alexis Bledel (som spelar Rory i Gilmore Girls), Amber Tamblyn, Jenna Boyd & Nancy Travis.

Beställt

 Klicka för att förstora!

Nu har jag beställt piercingsmycken från Barbarella. Det blev ett smycke till naveln och en "diamant"-kula som jag ska ha till min conch.

Tisdag

Idag vaknade jag av att någon här hemma dammsög så jag gick upp tidigt nu även fast jag inte har sovit många timmar inatt. Men jag ska nog somna om snart och sova några timmar till.
  Senare idag ska jag få massage, kommer bli asskönt som vanligt och ikväll ska jag träna. Måste verkligen hålla mitt löfte om att träna varannan dag.

Måndag

Igår mådde jag så dåligt att en kompis kom hit och sov med mig inatt. Kändes jättebra att inte behöva ligga ensam och tänka i flera timmar innan jag somnade. Istället låg vi och pratade hela natten. Det betydde verkligen jättemycket för mig.
  Efter våran låånga sovmorgon följde jag med honom en bit för att han skulle hem. Sen gick jag hem och vilade lite och sen åkte jag till Ica med pappa.
  Idag ringde dom också från Elgiganten och sa att jag kunde hämta min mobil så det ska jag göra idag eller imorgon. Det blir jättebra, kommer komma upp mer bilder i bloggen igen! :)

Tv-kväll

408027-117
Nu ska jag gå ner och göra lite mackor och sen ska jag upp och lägga mig och kolla på tv. Först är det tv4 nyheterna och sen Kalla Fakta som bla handlar om de australiensiska fåruppfödarnas grymma djurhållning för att få fram merino-ull. Gillar program som tar upp den hemska verkligenheten så det blir spännande.

Söndag

Jag vaknade ganska sent idag och låg kvar i sängen ända tills mamma ropade att det var lunch. Efter att jag hade ätit satt jag framför datorn ett tag och sen tog jag tag i mig själv och gick ner och tränade. Vi har en crosstrainer här hemma så egentligen borde det inte vara några problem att träna för mig. Men på något konstigt sätt blir det nästan aldrig av att jag tränar. Men nu har jag verkligen bestämt mig, jag ska träna varannan dag!
  Senare idag vet jag inte vad som händer. Tänkte duscha och smörja in mig med brun utan sol nu iaf och ikväll kommer förhoppningsvis lite roligare inlägg.


Hej

Jag stannade inte hemma igår. Fick istället skjuts till stan istället där jag mötte upp en kompis. Vi gick runt lite och träffade folk. Jag mötte bla min "snobb-kompis" från 9an, trevligt trevligt.
  Sen gick vi hem till min kompis och chillade lite framför tvn och sen sov vi. Eller han sov som en stock och jag somnade och vaknade hela tiden typ. Måste verkligen börja med mina sömntabletter igen.
  Idag kanske min farbror kommer hit annars ska jag ta det lugnt. Känns verkligen som jag behöver det. Men iofs är det ganska bra för mig att göra mycket saker så jag inte hinner tänka på allt som är jobbigt.

Hoppas ni får en bra dag iaf!

Fredag

Idag mötte jag upp en kompis på stan och vi gick runt lite. Sen åt vi på ett supermysigt café, dom hade den godaste bakade potatis jag har ätit. Sen satt vi kvar där i nästan två timmar och pratade.
  Efter det gick vi hem till min kompis och kollade på film, The Italian Job. Den va bra faktiskt även om jag är lite seg på att förstå saker.
  Nu sitter jag hemma och vet inte om jag ska vara hemma ikväll/inatt eller om jag ska hem till en annan kompis. Ska vila lite och känna efter om jag orkar.

Förlåt

För dålig updatering och tråkiga inlägg men jag mår dåligt och har ingen insperation just nu. Men det ändrar sig snart hoppas jag.

Onsdag

Idag vaknade jag tidigt men somnade om och vaknade nyss. Är jättehungrig så ska snart gå ner och leta efter mat. Låter som jag är ett djur, men det är jag när det gäller mat haha. Sen ska jag bråka lite med min bror som är hemma på dagarna nu eftersom de e sportlov.
  Senare idag ska jag sova hos en kompis som kommer hem idag och kanske träffa en annan innan om jag hinner. Det gäller att passa på när man endå fixar iordning sig.
  Men men, mat nu!!


Tisdag

Idag är jag seg (som många andra dagar). Var vaken en liten stund förut och åt och så. Sen somnade jag om och nu är jag vaken igen och kollar på Våra Värsta År. Så himla kul även om jag hela tiden tänker på att vi drev om att mitt ex är lik Al Bundy haha.

Mucoangin är bäst

image114
Iallafall för min hals. Den känns mycket bättre nu :)

Måndag

Gomorron! Imorrse när jag vaknade gjorde min hals riktigt ont. Känns inte som att den är på väg att bli bättre direkt. Så om det är inte är bättre om några dagar får jag vell gå iväg till vårdcentralen. Orkar inte ha det såhär längre eftersom det gör ont hela tiden. Eller det känns okej så länge man har en halstablett i munnen och i en liiten stund efter att den är slut. Sen är det samma skit igen.
  Nog om halsen. Idag tror jag inte att jag ska göra så mycket. Kommer nog bara sitta här och ligga framför tvn. Finns inte mycket mer jag har lust att göra när jag är sjuk.

Söndag

Blev väckt imorrse av en kompis som ringde och berättade att han snart skulle åka till Danmark. Tur att han är söt för annars skulle jag bli riktigt sur. Mitt morgon humör är inte det bästa direkt.

408027-111

  Efter en stund somnade jag om och blev sedan väckt av mamma när det var dags att äta. Jag åt lite och gick upp och satte mig vid min älskling, datorn. Läste lite bloggar och så. Sen kollade jag på filmen Juno. Den var bra faktiskt och Juno är så söt och cool. Satt och log flera gånger åt henne.
  Senare idag vet jag inte vad jag ska göra men jag ska nog troligtvis va hemma. Min hals har fortfarande ont och jag e lite febrig. Mitt humör är inte det bästa heller. Känner mig deppig och tänker på mycket på Sofia. Saknar henne så sjukt mycket. Har snart varit utan henne i två månader och det känns.

Fredag kväll och Lördag

Igår kväll fick jag reda på att det var idag som en kompis skulle åka hem till Frankrike. Därför drog jag och några kompisar dit och umgicks med honom. Sen blev det lite tjaffs och då bad jag en kompis komma och hämta mig. Sen sov jag hos honom. Men jag hade jättesvårt att sova för min hals och vaknade och somnade om flera gånger.
  När jag kom hem idag åt jag lite och sen somnade jag. Lyckades iallafall sova några timmar så det var bra. Med tanke på min onda hals och att jag är så trött tror jag att det blir hemmakväll idag.

Drömväskor just nu

image108
Så fort jag får pengar över ska jag köpa någon av dessa väskor:
Marc by Marc Jacobs Dr Q Groovee Bag eller Louis Vuitton Monogram Canvas Speedy 25.

Milkshake

408027-107
Jag tyckte att min onda hals var värd en milkshake. Så jag mixade ihop mjölk, vaniljglass, banan och kakao. Det blev riktigt gott faktiskt!

Fredag

Idag vaknade jag upp och hade jätteont i halsen. Jag orkar inte va sjuk, jag blir alltid det tack vare mitt asdåliga imunförsvar.
  Med tanke på att jag har ont i halsen och känner mig helt rutten får vi se vad som händer idag. Jag tror iaf att jag ska hoppa in i duschen nu.

Alla hjärtans dag

Dagen började med en rejäl sovmorgon för min del. Sen gick jag upp och åt lite och sen hamnade jag framför datorn (som vanligt). Läste mina favorit bloggar och så slet jag mig från datorn en stund och städade klart i badrummet och la brun utan sol i ansiktet. Det känns som att mitt ansikte blir blekt dubbelt så fort som kroppen.
  Senare idag tror jag att jag ska spendera tid med dom jag älskar mest, min familj. Ska fira en försenad alla hjärtans dag med en pojke imorrn istället.

Hoppas att ni får en bra dag idag! ♥

Jag längtar efter våren

image105
  - Linne, H&M
  - Klocka, D&G
  - Jeans, Sass & Bide
  - Skor, Converse

Gratis Bio

Som ni ser har jag en lagt till en banner från GratisBio i menyn. Det är en sida som man kan få biobiljetter och presentkort från genom att samla in poäng.
  Man kan samla in poäng genom att besöka olika hemsidor, bli medlem på endel hemsidor eller köpa saker ifrån vissa hemsidor (tex Nelly och La Redoute).
  Presentkortet som man kan samla ihop poäng till är SuperPresentkortet som gäller bla hos H&M, Kicks, The Body Shop, Stadium, Åhlens mm.
  Men biobiljetten är enklast att samla ihop till. För att få en biobiljett behövs det 400 poäng och om ni registrerar er genom banners eller länkar på min blogg får ni 75 poäng direkt.


Onsdag

Idag skulle jag egentligen ha träffat "psykolog-läkaren" först men jag orkade inte så pappa fick åka dit själv istället. Jag måste åka dit någon annan gång den här veckan istället, vi får se hur det blir med det.
  Till massagen orkade jag iaf åka och när jag gick dit sken solen, fick lite vårkänslor :) Jag mådde ännu bättre sen när jag fick lägga mig ner och bara vara tyst och bli avslappnad.
  Senare idag kanske en kompis ska komma hit, annars ska jag bara ta det lugnt. Tror det blir det sista med tanke på hur seg jag känner mig idag.

Tisdagen

Dagen började bra och jag hade det trevligt på stan med min kompis som jag inte hade träffat på länge. Passade på att köpa en mascara, min vanliga Lash Queen från Helena Rubinstein eftersom den jag hade tänkt köpa hade för liten borste enligt mig. Sen gick vi och tjockade oss på Mc Donalds.
  Efter det åkte vi hem till henne och det var kul och träffa hennes familj också. Min kompis bjöd på cappucino och det var inte så gott som jag mindes. Man måste nog träna lite ibland för att tycka om det :P
  När jag kom hem vilade jag lite och sen gick jag ut för att träffa en annan kompis. Det är alltid trevligt och se honom så jag var på riktigt bra humör ända tills jag loggade in på msn efter att jag hade varit med honom och fick massa problem kastade på mig. Tack säger jag bara!

Tisdag

Idag gick jag upp tidigt eftersom jag hade tid hos ungdomsmottagningen. Ville byta p-piller eftersom jag får akne av mina.
  När jag kom hem somnade jag om nästan direkt och jag vaknade nyss. Nu ska jag äta lite och sen ska jag fixa iordning mig för jag ska till stan och träffa en kompis sen.

Secondhand Serenade - Fall For You


Håkan Hellström - Gårdakvarnar och Skit



Så många vänner jag känt
ingen som jag riktigt behövde, nej
jag har aldrig varit normal
bara när jag går med dig

Sur

408027-100

Mina grannar borrar nu när jag försöker kolla på Andra Avenyn. Det är skitirriterande för det är tyst en stund o sen håller dom på en stund osv. Får sitta och pausa hela tiden. Varför behöver dom borra för?

Den här bilden passar bra in på hur jag känner nu haha, bjuder på den.

Söndag

Idag vaknade jag tidigt (för att vara mig iaf). Drömde en mardröm om att det var en björn här hemma hos oss. Skrattar när jag tänker på det nu men i drömmen var det riktigt läskigt hah.
  Idag ska jag nog ta det lugnt och sen ikväll kanske jag ska träffa en kompis, det visar sig.

Ha en bra dag!

Kvällen

Kvällen blev inte som planerat. Först ringde några så jag drog hem till dom och rökte black devil istället. Sen följde vi med några på bio, Cloverfield. Den var riktigt läksig, jag hoppade till flera gånger. Sen efter det kollade vi på Titanic och jag smakade raki, fett äckligt.

Lördag

Vaknade ganska sent idag av att mamma ropade att jag skulle äta. Vi åt lasagne som inte var så jättegod, jag kan göra en mycket bättre hah.
  Efter att jag har ätit fastnade jag framför datorn och satt och läste väldigt många mascara recensioner, men jag tror iallafall att jag vet vilken jag ska köpa nästa gång nu.
  Snart ska jag fixa iordning mig och testa mitt smink från Everyday Minerals och senare ikväll kommer en kompis hit.

Vad ska ni göra idag? :)


Sofia

Idag är det min bästa kompis Sofias födelsedag. Tyvärr så är hon ju inte här nu och får fylla 16 år så istället för att ge henne presenter och fira henne idag så åkte mamma och jag med hennes föräldrar ut till olycksplatsen och tände ljus och la dit blommor.

Dåligt

image94
Nu har jag tagit en rökpaus, igen! Det är inte likt mig. Brukar bara röka nån cigg ibland och idag har det blivit flera stycken. Det känns inte bra, jag är dålig.

Gomorron

Eller jag har iofs varit vaken ett tag. Gick upp runt halv 9 och fixade iordning mig lite innan en kompis kom hit. Nu har han precis åkt och jag ska gå ner och kolla om det finns några rester i kylen som jag kan värma. Sen ska jag kolla på mer Andra Avenyn avsnitt.
  Senare idag kanske jag ska träffa en annan kompis eller så ska jag göra det jag är bäst på, vila.

Hej

image93
Nu ska jag kolla på dom första avsnitten av Andra Avenyn eftersom att jag inte följde serien från början. Det var faktiskt min pappa som till slut fick mig att kolla och jag fastnade nästan på en gång.

Semla

408027-92
Nu är det reklam och jag har varit nere och hämtat en semla. Mums!

Tisdag

Hej! Jag vaknade faktiskt nyss, helt sjukt. Är nästan helt säker på att det beror på sömntabletterna som jag fick igår. Jag skulle ta 1-2 stycken och pappa sa åt mig att bara ta en men jag är en skitunge så jag tog två istället.
  Idag har jag inga speciella planer, ska nog bara ta det lugnt och kanske städa lite i badrummet här uppe. Det ser ut som en katastrof igen.
  Sen ikväll ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Gossip Girl och I huvudet på Gynning.


Måndag

Dagen började med att gick upp tidigt och fixade mig lite eftersom jag skulle få besök av en kompis. Sen när han åkte sov jag tills pappa kom hem för att hämta mig. Sen åkte vi och hämtade ut mitt paket och sen åkte vi till en psykolog eller vad hon nu är. Vi skulle iaf prata om hur vi ska behandla mig för att jag ska må bättre för just nu klarar jag inte av mitt liv som jag vill pga av att jag har en långvarig obehandlad depression som har blivit värre. Det gör mig bla väldigt orkeslös.
  Sen när jag kom hem somnade jag av utmattning eftersom jag hade så ont i magen. När jag vaknade satte jag mig vid datorn och nu på kvällen har jag inte gjort nått speciellt förutom att kolla på Andra Avenyn.

Äntligen!


Idag så kom min efterlängtade Juicy Hoodie. Han i kiosken babblade om att den hade legat där jättelänge men att Posten inte hade skickat ut någon avi så nu hade han gjort det. Fick betala lite mer tullavgift än jag räknade med, 274 kr! Det var inte bara tull jag var tvungen att betala utan även Postens avgifter. Men jag fattar ändå inte hur det kunde bli så dyrt. Kunde lika gärna ha beställt från Sverige.
  Själva tröjan är mjuk och gosig men lite för tajt och kort för att jag ska känna mig helt bekväm (jag är van att gå runt i stora Peak tröjor).  Men den är inte för kort, ser lite kortare ut på bilderna eftersom ja sträcker på armen när jag tar kort. Jag beställde storlek L och har normalt M på tjocktröjor.
  Min tröja beställde jag från Revolve Clothing och jag fick 15% rabatt med koden "JT".

Sonja Aldén - Till En Ängel

Som en lugn och stilla bris
Tröstande och varm
Som en moders hand på öppna sår
Som en kärlek utan pris
En tanke utan harm
Vill du följa mig vart än jag går
Är du här hos mig nu

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar

Åh, jag kan se att det som var
Leder till nåt mer
Åh, jag kan känna hur min rädsla flyr, åhh
Det är du som ger mig svar
Och gråter när jag ler
Vill du stanna här tills dagen gryr
Kan du höra mig nu

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar

Aahh, uhh
Aah aah
Är du här hos mig nu
Åhh

Jag lever
Och du lever inom mig
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg

Åh, jag lever
Jag ser dig när jag blundar
Jag ber dig
Vill du vaka över mig
Och välsigna varje steg jag tar

Dålig updatering

Jag vet att det är lite dåligt med updatering nu men jag känner mig väldigt oinspererad för tillfället. Men imorrn är det en ny vecka och då ska jag ta nya tag. Puss!

Begravningen

Begravningen igår var otroligt jobbig för mig. Så fort ja kom in o såg kistan kändes det som om jag skulle svimma. Sen var det så otroligt jobbigt och se alla gråta. Jag grät jättemycket men jag tror att det beror på att jag inte har gråtit så jättemycket innan begravningen.
  Men begravningen var otroligt fin också. Det var jättemycket blommor och fin sång. Sen när man fikc gå fram till kistan spelade dom upp låtar av Clay Aiken.
  Det värsta var när Sofias familj gick fram till kistan. Det syndes så väl att Sofia saknades.

Begravning

Idag ska jag på Sofias begravning. Ska åka om ungefär en och en halv timme så jag ska fixa iordning mig lite nu. Kanske publicerar bilder och sånt sen.

Hoppas ni har en bra dag! Jag ska försöka göra det bästa av den här dagen iallafall.

RSS 2.0