Onsdag

Vaknade sent idag och har inte hunnit med så mycket än. Men jag har hunnit kolla posten och där hittade jag ett intagningsbesked från John Bauer som är mitt andra val nu till hösten och jag hade kommit in där. Så det blir IT-media för mig om jag inte kommer in på frisör.
Vecko Revyn hade också kommit så den ska jag lägga mig och läsa innan jag ska börja fixa iordning mig inför kvällen.

Tisdag

Idag är jag seg (har nog skrivit så minst 100 gånger i bloggen btw) så jag har varit hemma. Har mest kollat på tv och suttit vid datorn men jag har även börjat städa mina garderober. En är verkligen jättefin nu, dom andra får ingen öppna tills vidare hah.
Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa en kompis, beror på om jag orkar.

Dagens "regn"-kläder


Eftersom det regnade idag så orkade jag inte gå ut, mös runt i det här istället:

  - Linne, Glamour
  - Shorts, Paul Frank (från Nellys rea som jag fick hem idag)

Men nu ser det ut som vädret har blivit bättre så jag kanske tar en kvällspromenad :)

Måndag

Jag har nyss ätit mat tillsammans med min bror. Det var för en gångs skull jag som lagade den. När det inte finns nått färdigt är man så illa tvungen. Det blev köttfärssås som faktiskt blev riktigt god.
Nu tänkte jag fixa iordning mig och sedan hitta på något. Kanske shoppa och/eller ta en promenad och hämta ut ett paket.

Ha en trevlig dag!

Hej

Nu under midsommarhelgen har jag inte mått så bra. Det var egentligen meningen att jag skulle följa med en kompis till en stuga men jag orkade inte. Har varit ledsen för jag saknar Sofia otroligt mycket och nu när det har varit en speciell helg har jag verkligen insett det eftersom jag nästan alltid har varit med henne på midsommar.
Igår åkte jag och mamma och besökte hennes grav och sedan tog vi en lång promenad. Tycker att det är skönt att bara gå och gå när man mår dåligt så det blir säkert en promenad idag med.

Hoppas att ni har haft en bra midsommarafton!

Tisdags-mys


Jordgubbar, kakor, bullar, Juicy Couture set, morgontofflor och att ligga i soffan framför tvn. Så ser min tisdags kväll ut, perfekt enligt mig! :)

Tisdag

Idag har det varit en seg dag. Har mest suttit framför datorn och spelat Guitar Hero. Är verkligen asbra på "easy"-nivån och medium gick bra i helgen när jag fick hjälp att lägga lillfingret rätt men idag gick det inte alls.
Ikväll ska jag nog bara ligga framför tvn och kolla på bla Gossip Girl och äta något gott. Är så himla sötsugen idag så jag bad mamma köpa med något hem, får se vad det blir. Har klarat mig jättebra utan godis och sånt senaste tiden men en gång i månaden får jag återfall haha :P

Hej

Förut har jag bett om ursäkt för dålig uppdatering men nu har den varit riktigt usel ju. Får rycka upp mig nu och ta hand om min blogg.
Idag händer det nog inte så mycket. Är hemma från jobbet eftersom jag mår dåligt. Det är så jobbigt när man bara blir ledsen helt plötsligt. Men jag ska nog försöka ta mig iväg och springa ikväll för att rensa ur kroppen.
Just nu tänkte jag gå ner och göra nån fruktsallad eller smoothie för att bli lite piggare.

Två paket

Idag kom det hem två trevliga paket till mig. Precis på rätt dag också! :)


Det första innehöll dom rosa brillorna från Asos. Tycker att dom är ascoola ;P



Och det andra innehöll min nya älskling Ledbury från Mulberry!!!

17 år



Idag fyller jag 17 år. Det har inte firats på något speciellt sätt. Blev väckt imorrse och fick en present av familjen, massa pengar och en resa till Stockholm där jag kan spendera dom. Perfekt!
Efter det vilade jag lite (och lyssnade på några kompisar som sjöng för mig i telefonen) innan jag tog mig iväg till jobbet. Var seg idag så det gick sådär. Mina skavsår under! fotsulorna gjorde det inte lättare att jobba heller.
På kvällen åt jag pizza och tårta med familjen och sen skjutsade mamma ut mig till Sofias grav. Satte dit blommor och sen så satt jag bara där en lång stund och tänkte. Kändes väldigt skönt.

RSS 2.0