Fredag kväll

Det blev inte pappa som handlade med mig utan mamma istället. Vi åkte ut till Marieberg och gick runt lite. Tyvärr hittade vi inte så mycket, jag köpte lite smink och sånt och ett långt linne.
  Sen när vi kom hem tjockade vi oss med kebab och kollade på Let's Dance. Så himla kul att Tina vann, hon förtjänade det verkligen! :)

Fredag

Idag släpade jag mig iväg till jobbet även fast jag inte var helt pigg. Men det kändes bra när jag väl kom dit och fick träffa alla trevliga arbetskamrater (vad mogen jag låter när jag skriver så haha ;)
  Idag hade jag hand om växeln hela eftermiddagen eftersom Helena inte var där och Sia var upptagen med hotellbokning. Det gick jättebra förutom ett samtal som var lite krångligt. Att han som ringde var en sur-gubbe gjorde det inte lättare precis.
  Efter jobbet åkte jag med pappa hem och på vägen stannade vi och hämtade ut ett paket som han hade beställt och mitt paket från Spastugan.
  Om en liten stund ska vi åka ut igen och handla lite.

Hoppas att ni får en trevlig Fredag!

Träning är bra

Förut bestämde jag mig för att gå ner att träna en liten stund. Det blev ingen hård träning eftersom jag inte är helt frisk än, ett lätt pass på crosstrainern kändes lagom.
  Efter att jag hade tränat och duschat insåg jag hur bra jag mådde. Nu vet jag bland annat varför jag har mått dåligt dom senaste dagarna när jag har varit dålig på att träna. Träning får mig att må bra!

Kladdkaka-muffins

image171
För en stund sen gjorde jag muffins som är som en blandning av kladdkaka och muffins. Dom är riktigt goda enligt mig och beroende framkallande...
  Att vara nyttig går ju sådär alltså :P

Lägger in receptet ifall ni blir sugna när ni ser bilden och känner att ni måste baka egna.

"Kladdkaka-muffins" ca 15 st
Ugnstemp: 200°

- 100g margarin eller smör
- 2 ägg
- 2½ dl socker
- 1½ tsk vaniljsocker
- 1 krm salt
- 4 msk kakao
- 2 dl vetemjöl
- ½ tsk bakpulver

► Ställ veckade pappersformar i en långpanna eller på en plåt.
► Smält matfettet och låt det svalna.
► Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt sedan de övriga ingredienserna. Blanda tillsist i matfettet.
► Fördela smeten i formarna. Fyll dem inte till mer än en fjärdedel.
► Grädda mitt i ugnen ca 10 min.

Torsdag

Jag är hemma idag också. Har inte tillräckligt med ork för att fixa iordning mig och ta mig iväg och jobba. Det är bättre om jag vilar ordentligt idag så att jag förhoppningsvis kan jobba imorrn istället.
  Idag händer alltså inte så mycket, blir nog bara att sitta framför datorn och ligga och vila framför tvn.

Hoppas att ni får en bra dag!

En dag med en svullen läpp

Jag gick till vårdcentralen och fick sitta och vänta en stund innan jag fick komma in. Sköterskan som kollade på läppen sa att jag skulle fortsätta smörja in den o se om de blev bättre, annars skulle jag återkomma.
  Efter att jag hade varit hos vårdcentralen fick jag skjuts hem av mamma. Låg hemma och vilade en stund innan jag mötte upp en kompis. Egentligen skulle jag vara hemma och vila eftersom jag är förkyld men det har hänt en ganska allvarlig grej så jag var tvungen att träffa henne.
  Vi träffades utanför piercaren eftersom jag behövde ny munskölj. Listerine som jag har använt sen min förra flaska från piercaren tog slut tycker jag är alldeles för stark.
  Efter att vi hade varit hos piercaren gick vi runt en stund och sen gick vi hem till henne och nyss blev jag hämtad av pappa.

Den första bilden är från eftermiddagen och den andra från kvällen, svullnaden har gått ner iallafall.

Dagens

408027-168
Det här är mina bästa "hej-jag-är-sjuk-kläder"
  - Tröja, Juicy Couture
  - Linne, Cherry Tee
  - Byxor, Juicy Couture

Onsdag

Dagen börjar med att jag vaknar och upptäcker att min läpp känns konstig. När jag går till spegeln och kollar på den får jag en chock, det ser ut som att jag har gjort en misslyckad läppförstoring! ;o
  Så nu väntar jag på att vårdcentralen ska ringa upp mig så att jag får veta vad jag ska göra. Vill ju bli bra så fort som möjligt så jag kan jobba. Det känns inte lockande att gå dit med den här läppen om vi säger så...

Dåligt

Jag som trodde att allt hade blivit hyffsat bra. Jag har ju börjat jobba på ett jobb som jag trivs med och har orkat vara ganska glad.
  Men nyss kom en sån gråtattack som gör så att jag bara ramlar ihop på golvet. Trodde verkligen jag skulle slippa sånt nu.
  Men jag ska inte klaga. Det kunde ha varit värre och jag hoppas att det blir bättre.

Hej

Idag gick det bra på jobbet även om jag var förkyld och lite seg. Började med att kopiera upp massa pärmar till pappa som han ska ha imorrn när han har kurs.
  Sen när Helena gick vid tre fick jag ta över telefonen helt själv fram tills jag slutade. Det gick jättebra förutom dom första samtalen som var lite krångliga men det var bara att be dom dröja ett ögonblick och så sprang jag och frågade om hjälp.
  Efter jobbet fick jag skjuts upp till stan av pappa. Där träffade jag en kompis som jag gick och fikade med. Det blev Bara Vara den här gången också eftersom dom har så underbart god kladdkaka. Fan nu blev jag sugen på mer bara för jag skrev om den :P
  Nu ska jag snart gå ner och kolla på två stycken Gossip Girl avsnitt som jag har spelat in som jag inte har hunnit kolla på än.

Trevlig kväll!

Dagens

408027-161

Tänkte att jag skulle bjuda på en "dagens outfit" eftersom
det var längesen. Tyvärr ser min mage lite tjock ut på
bilden, men men.

Det här har jag på mig:
  -Kofta, Peak
  -Tunika, Bik Bok
  -Jeans, Replay
  - Nyckel-tag, Jobbet


Tisdag

Idag är jag glad för jag känner mig så pigg att jag orkar jobba. Tänk att jag har ett så roligt jobb att jag verkligen vill jobba, det är helt fantastiskt.
  Har inte tid och skriva så mycket nu eftersom jag ska börja fixa iordning mig och sen äta. Men jag skriver mer när jag kommer hem.

Topshop beställning

image160
När jag städade garderoben förut insåg jag att jag verkligen har brist på linnen. Därför klickade jag hem ett svart och ett rosa från Topshop. Egentligen hade jag tänkt köpa det rosa i vitt men jag tvingade mig själv att köpa något färgglatt.

Städa

Känner mig lite piggare nu, pappas vitaminer och att vila funkade nog bra. Så nu när jag orkar ska jag passa på att städa lite. Garderoberna, mitt rum och badrummet här uppe behöver få sig en omgång. Får se hur mycket av de jag orkar, städning är jag ju inte ens bra på när jag är frisk :P

Stackars mig

Jag har suttit här jättelänge och försökt uppdatera men blogg.se har krånglat, inte första gången precis.
  Det jag ville skriva var att det är synd om mig för att min näsa rinner hela tiden och slutar inte även fast jag ber den. Skriver mer senare, puss.

Munkar

image158
När man är sjuk går det att tigga till sig nästan vad som helst. Idag ville jag ha munkar med vaniljkräm i.
  Jag passade på att njuta riktigt ordentligt eftersom jag ska bli nyttig efter påsk och knappt äta godis, fikabröd osv. Vi får se hur jag klarar det men jag behöver verkligen tänka på min vikt som går uppåt nu och även på min hy som inte klarar av hur mycket onyttigheter som helst.

Söndag

Idag vaknade jag ganska tidigt och då gick jag ner och kollade på Barnkanalen och somnade om igen. Behövde lite sömn efter gårdagen som slutade med att jag fick gå upp till stan från en kompis i Converse när det var minusgrader. Så är det när man gör allt för sina fulla kompisar.
  Idag ska jag vila nu och så kanske jag ska träffa en kompis sen om jag orkar. Det visar sig.

Lördag

Gomorron! Har varit vaken en liten stund nu och jag börjar känna mig riktigt sugen på påskgodis. Ska gå ner och kolla om det finns något kvar snart. Men det borde ju finnas godis hemma för det är vell idag som påskkärringarna kommer? Fast jag hoppas inte de, jag vill ha allt godis för mig själv. Mamma tycker att jag är dum när jag säger sånt eftersom jag också gick runt och "tiggde" godis när jag var liten. Men det är vell inte mitt fel att folk tog emot mina fula brev och gav mig godis. Haha känns som jag låter lite elak nu men min "humor" är såhär.
  Senare ikväll ska jag nog träffa folk om jag lyckas fixa iordning mina händer innan de. Nu är dom MÖRKA för jag glömde tvätta dom igår efter att jag hade smörjt in mig med brun utan sol. Duktigt Linda, duktigt.

Ha en trevlig dag och ge inte bort för mycket godis hah!

Fredag

Jag har varit vaken ett tag nu. Låg bla annat och kollade på Barnkanalen förut, min favorit kanal. Sen har jag ätit lite också, både mat och godis. Det som är bra med påsken är att man får äta hur mycket godis man vill, annars är inte påsken värt att fira enligt mig.
  Jag vet inte vad som händer idag, känner mig fortfarande sjuk och seg så det kanske blir en mysdag framför tvn med godis. Och så kanske jag ska spela lite Guitar Hero också, måste ju bli bättre än min bror på det.

Ha en bra dag, och Glad Påsk!

Nörd

image156
Just nu sitter jag och spelar Harpan och lyssnar på Westlife-Something Right. Det värsta är att jag har jättetrevligt, fan vilken nörd jag är ;)

Guldkompassen

408027-154
När vi kom hem från min farbror la vi oss i soffan och åt kebab och kollade på Guldkompassen.
  Vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om den här filmen. Den är fint gjord och huvudpersonen Lyra (Dakota Blue Richards) är gullig och har en stark personlighet. Men jag tycker att historian är lite komplicerad och inte så jätteintressant. Den handlar om att olika världar är paralella och i Lyras värld, som är mycket lik vår egen men ändå annorlunda, lever människors själar i form av djur som följer människor överallt osv.
  Men själva filmen är spännande och absolut sevärd med coola effekter och fina miljöer.

Torsdag

Idag vaknade jag ganska tidigt men jag var seg så jag blev klar runt kl halv 3. Då åkte mamma, pappa och jag hem till min farbror som bor i Kungsör. Har inte varit där sen min farmors begravning så det kändes lite konstigt när vi kom dit och gick förbi hennes trappuppgång.
  När vi kom in till min farbror kollade vi hur han hade fixat till sin lägenhet. Han hade verkligen fått det jättefint och så hade han gjort några möbler själv som såg ut som dyra designermöbler. Synd bara att jag inte tog kort på dom.
  Efter det fikade vi lite. Sen var vi tvugna att kolla på hans grymma dator och på den kollade vi bla på några klipp från "I en annan del av Köping".
  Det var kul som vanligt att umgås med min farbror, han är lite som min extra pappa eftersom han inte har några egna barn. Synd bara att jag känner mig sjuk och inte var så jättepigg idag.

Hej

Nu sitter jag här framför datorn och myser i mina velour pants från Juicy Couture. Kände mig inte så pigg när jag kom hem från stan idag så jag bytte om och la mig i sängen och vilade. Vet inte om jag börjar bli sjuk eller något, ögonen har iallafall runnit hela dagen.
  Det gick bra på jobbet idag, frankerade bland annat massa brev och så fick jag börja svara i telefonen. Första samtalet gick riktigt bra men sen ringde det en sur gubbe och då blev jag lite stressad men jag klarade av det också. Tyvärr han jag inte svara något mer i telefonen innan jag gick hem, började med det sent och det var hyffsat lugnt idag.

Kanske skriver mer senare ikväll...

Onsdag

Nu ska jag fixa klart mig och sen kommer pappa och hämtar mig halv. Idag ska jag bara jobba i två timmar för sen har jag massage. Känns verkligen som det behövs, det var ett tag sen nu.
  Skriver mer när jag kommer hem.

Värme

408027-153
Nu ska jag gå och ta en varm dusch. Blev rejält nerkyld när jag gick hem från jobbet eftersom det snöade och jag hade leggins och Converse.

Trevlig kväll!

Tisdag

Har jobbat idag med. Vaknade ganska sent imorrse så jag fixade mig lite snabbt och åt innan jag gick till bussen. När jag kom fram satt jag och Sia och "pluggade" lite, håller på att lära mig vad alla jobbar med så jag vet vart jag ska koppla samtal sen. Men idag behövde jag inte svara i telefonen, fanns så mycket andra saker att göra. Fick bla leta upp personer som har beställt broschyrer på Eniro för att kolla så att deras uppgifter stämmer. Det är inte alltid som Sia har uppfattat deras namn och adress rätt när dom ringer och beställer.
  Sen fick jag märka jättemååånga kuvert med adresslappar och så fick jag göra iordning kuvert med broschyrer i. Fick även fixa med lite lappar till lagerkillarna.
  Ungefär såhär har min dag sett ut, plus en fikarast. På fikarasten satt jag och läste nån tidning och drack världens godaste choklad.

Det känns faktiskt jätteskönt att jobba och vara igång. Jobbar ju bara eftermiddag så det är inte så ansträngande. Det är mest bara trevligt eftersom det är så skön stämning på jobbet. Ångrar verkligen inte att jag började jobba nu och jag kommer säkert vara ännu gladare när lönen kommer ;D

100 höjdare -världens skönaste land

image152
Kolla in 5an kl 21.55 för garanterat minst ett gott skratt!

Det är jobbigt att jobba

408027-149
Har suttit här ett tag och försökt uppdatera bloggen men den har krånglat men nu verkar den som tur är fungera igen.
  Som ni ser i rubriken tycker jag det är jobbigt att jobba. Var ju ett tag sen jag gjorde något "jobbigt" så det tar vell minst några dagar för att bli van. Men det var inte bara jobbigt utan även kul. Alla som jobbar där är supertrevliga och jag fick lite olika varierade uppgifter att göra. Bla frankera brev, kopiera, sortera papper, dela ut papper och så fick jag även vara med och lyssna hur man ska svara i telefon. Imorrgon ska jag testa att svara lite i telefon själv med handledning. Ska bli spännande att se hur det går.

Ps. Killarna som hämtade posten idag var riktigt gulliga, undra om det är samma som kommer varje gång? (a)

 Trött efter jobbet.


Måndag

Idag ska jag börja jobba, eller mer vara med och lära mig. Ska alltså jobba i receptionen på pappas jobb och svara i telefonen och sånt.
  Vet inte varför men jag känner mig lite nervös men samtidigt ska det ju bli jättekul. Det roligaste är ju att jag kommer tjäna pengar. Pengar kan man aldrig ha för mycket av, speciellt inte jag haha ;D

Söndag

Idag är det slappis söndag. Har legat och sovit i soffan och sen blev jag sugen på fika så mamma köpte det på vägen hem. Pringleschips och en korsordstidning ville jag också ha. Fråga mig inte varför men jag blev bara så himla sugen på att lösa korsord. Det är ju bra för mig eftersom jag inte går i skolan nu så att jag tränar lite på att skriva och stava. Det gick hyffsat bra att lösa dom enklaste korsorden och den som man ska fylla in ord i är jag fortfarande bäst på haha.
  Senare ikväll ska jag faktiskt träna lite. Får ju inte bli för tjock och otränad.

Hoppas ni har en bra dag!

Änglar

Idag har jag läst den här bloggen. Tror aldrig jag har läst något så jobbigt men nu när jag har läst allt, varenda inlägg så känner jag mig lättad på nått sätt. Bloggen handlar om cancersjuka Felicia som tyvärr inte vann kampen mot cancern. Hon blev endast 4 år.
  När jag har läst bloggen har jag tagit pauser, gråtit hysteriskt, blivit helt tyst och full av tankar och samtidigt blivit helt tom.
  Jag kunde heller inte låta bli att tänka på min kompis Sofia som dog 6 dagar efter Felicia. Båda två var människor som var posetiva till livet och verkligen förtjänade att bli mycket äldre.

På Sofias presentation på bilddagboken har hon kopierat in låttexten från låten L.Y.D med Neverstore:
Live your dreams, life's waiting for you
Live your dreams, life's waiting for you
Live your dreams, life's waiting for you
Live your dreams, life's waiting to begin

Den låten passade så bra till henne. Hon hade mål i livet och kämpade hela tiden med massa olika saker. Hon hade aldrig ens en tanke på att ge upp livet och ingen kunde nånsin förbereda sig på att hon inte ens skulle fylla 16 år.

Orkar inte skriva så mycket nu men det var skönt att skriva av sig lite tankar iallafall.

Vila i frid änglar

I en annan del av Köping -Tobbe



Finns det någon människa som man blir gladare av än Tobbe?

Lördag

Är trött idag även fast det blev en lugn kväll igår. Vi var några stycken som satt och chillade och kollade på slutet av National Treasure. Riktigt bra och spännande film.
  Idag känns det som jag bara vill vara hemma och vila men vi får se. Kanske blir piggare sen.

Hoppas att ni får en bra dag!

Fredag

Hej. Skönt att det är fredag idag. Även fast jag inte går i skolan längtar jag ändå alltid efter helgen eftersom alla andra är lediga och om man inte orkar träffa folk så blir det "fredagsmys" hemma.
  Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Tror jag ska upp till stan och träffa en kompis som åker till Frankrike imorrn. Sen får vi se hur resten av dagen/kvällen blir. Jag är inte den som planerar så mycket i förväg direkt.


Ey

Efter att jag hade varit i vårdcentralen åkte jag och mötte en kompis. Hon följde med mig till piercaren där jag även träffade en annan kompis. Jag bytte min stav i tungan så nu har jag en mycket kortare som bla gör det enklare att prata ordentligt.
  Efter besöket hos piercaren drog vi upp på stan och jag köpte en jacka som jag ska prova lite mer imorrn och bestämma mig för om jag ska ha kvar. När vi hade gått runt lite mötte vi hennes pojkvän som kom från skolan så då gick vi och fikade med honom och jag åt världens godaste kladdkaka.
  Puss.

Sofia <3

408027-147
Det här är en bild på min bästa kompis Sofia som blev påkörd av en bil den 26e december och omkom.
  Jag drömmer ofta om Sofia, gjorde det senast inatt. Det är nästan alltid ungefär samma dröm. Att vi står i nått kök tillsammans med hennes mamma och diskuterar om att det har blivit nått fel, att hon inte alls är död. Jag önskar att det var så. Men jag måste acceptera sanningen och jag får vara glad för alla år vi har haft tillsammans.

Vila i frid min ängel <3

Torsdag

Gomorron! Som ni ser är jag uppe tidigt för jag ska till vårdcentralen i eftermiddag och eftersom jag hatar att stressa är det lika bra att gå upp tidigt så att man kan fixa iordning sig i lugn och ro.
  Förutom att gå till vårdcentralen har jag inte planerat nått idag. Kanske träffar nån kompis ikväll eller är hemma och spelar Guitar Hero. Det är så himla kul ju.

Hoppas att ni får en bra dag!

My dad is a rockstar

408027-146
Har nyss spelat Guitar Hero med pappa. Han är grym men jag är bättre haha ;D

Onsdag

Gomorron! Jag har inte hunnit gjort så mycket idag. Har bara suttit här och hämtat posten. Ett paket från Nelly innehållandes underkläder och ett ribbat AA linne hade kommit.
  Snart ska jag vell gå ner och äta något och senare idag hoppas jag att jag får komma till vårdcentralen eftersom min hals inte mår bra och har krånglat länge. Dom kommer att ringa upp mig ungefär klockan 2 och då får vi se vad dom säger.

Make Up Store Microshadow: Vanilla

408027-143
Den här skuggan köpte jag igår. En matt krämvit skugga som är perfekt att ha som bas under andra skuggor eller ensam på ögonlocket för att fräscha upp det. Kostar 130kr hos Make Up Store.

Lycklig

Mamma är på väg för att hämta mitt Guitar Hero som har kommit, kan den här dagen bli bättre eller? :D

Hej

Jag hann till frisören i tid tack vare mamma som kom och hämta mig. När jag kom dit bestämte vi att vi skulle lägga lite slingor för att ljusa upp håret och få finare skiftningar. Blev jättenöjd men jag är lite sugen på att bli blond igen.
  Efter att jag hade varit hos frisören gick jag till Make Up Store, kan visa vad jag köpte sen. När jag kom ut därifrån kände jag mig febrig, brukar bli så när jag har sovit dåligt. Därför åkte jag hem på en gång efter det. Skulle egentligen ha stannat i Varberga och hämtat ut ett paket.
  När jag kom hem och inte ville något annat än att gå och lägga mig upptäckte jag att jag inte hade några nycklar. Ringde både mammas mobil och jobbtelefon men hon svarade inte nånstans och tillslut fickjag tag på pappa som lånade en jobb-bil och kom hem. Med sig hade han även värdens godaste micro mat. En låda med potatismos, kyckling och beainessås. Sitter och äter den nu samtidigt som jag skriver.

image142 Såhär kan man se ut när man är utelåst och leker glad.


Tisdag

Idag råkade jag somna om så nu är jag lite stressad. Jag vet seriöst inget värre än att vara stressad. Brukar alltid gå upp flera timmar innan jag ska vara klar. Men men, nu ska jag ner och äta och fixa iordning mig lite och sen stressa iväg till frisören.
  Skriver mer när jag kommer hem.

Tv-kväll

image141
Kollar på ett av dom mest spännande CSI avsnitten nu. Blev så himla sur när det blev reklam igen. Tror jag ska ner och hämta ett päron och tugga på och lugna ner mig tills det börjar igen.
  Efter CSI är det Jakten På Nätpedofilerna på 5an. Det är nästan lika spännande. Så himla intressant och få se vad alla ska säga när dom blir tagna på bar gärning.

Mys-måndag


Det blev en mysig måndag också. Började med att jag segade runt lite innan jag äntligen fick upp min feta röv på crosstrainern. Tränade en stund och sen gick jag och duschade och smörjde in mig. Sen klädde jag på mig min mysiga kimono och morgon-tofflor och kände mig jättefin.
  Sen var det ansiktets tur som fick en omgång med ansiktsmasker, serum och sånt. Naglarna blev filade och målade med Essies 3-way glaze som är ett jättebra "glans/över/under-lack".

Lazee - Rock Away



Sitter och filar naglarna och lyssnar på den här låten nu. Den är så grym, får verkligen lust att dansa.

Måndag

Är seg som vanligt. Har inte hunnit gjort så mycket idag förutom att äta, åt typ frukost och lunch samtidigt och nu sitter jag här och chillar med en päroncider. Seriöst, finns det nått godare? :)
  Tror att hela dagen kommer bli slapp, känner mig inte helt frisk men ska nog försöka träna lite här hemma iallafall eftersom jag inte gjorde det igår.

Mys-söndag

image136
Idag har jag myst runt i mitt velour set från Juicy Couture. Har legat i soffan och kollat på nån film med mamma och pappa. Det blev även en hel del tittande på Friidrotts VM. Kul att få se Johan Wissman ta silvermedalj.
  Nu ikväll händer det inte så mycket, ska träna crosstrainer om jag orkar och kolla på Andra Avenyn och I en annan del av Köping.

Bakis

Har varit bakis hela jävla dagen, först NU känner jag mig ordentligt vaken. Herregud säger jag bara, skriver mer imorrn ist.

Hej

Nu mår jag sådär. För igår skulle vi tydligen dra ut och dricka och jag råkade bli mest full som vanligt och sen gick vi runt i flera timmar innan jag äntligen fick komma in hos en kompis. Sen fick jag skjuts hem och några kompisar va utanför mig så jag hälsade och så men sen drog jag in och somnade.
  Sen blev jag väckt av sms och så var jag vaken en stund innan jag somnade om igen.
Ovärd dag, jag ska sluta dricka fan.

Fredag

Gomorron! Idag vaknade jag tidigt men somnade om lite och självklart sätter jag mig framför datorn så fort jag har kommit upp ur sängen.
  Snart ska jag äta frukost och sen ska jag duscha. Senare idag ska jag träffa en kompis och så får vi se vad vi hittar på.

Guitar Hero

408027-135
När jag var hemma hos min kusin i onsdags testade jag Guitar Hero för första gången. Även fast jag var riktigt dålig i början så fastnade jag direkt och tyckte att det var askul. Så nu har jag tjatat till mig ett eget Guitar Hero spel. Beställde det från OnOff eftersom dom inte hade det i butiken så nån gång nästa vecka kan ni räkna med att jag står och rockar loss framför datorn ;)

Torsdag

Idag vaknade jag också tidigt men låg kvar i sängen. Sen hoppade jag upp och satte mig vid min älskling datorn.
  Snart ska jag nog äta frukost och senare idag vet jag inte vad jag ska göra förutom att jag måste träna och smörja in mig med brun utan sol.

Godis!

408027-133
Fick ett akut godissug förut så pappa var snäll och sjutsade mig till Ica. Nu har jag ätit lite så jag mår bra igen :)

Onsdag

Idag vaknade jag tidigt (enligt mig) men jag låg kvar en stund i sängen för det var jobbigt att gå upp. Sen hamnade jag här, konstigt?
  Snart ska jag fixa iordning mig eftersom jag ska åka och äta pizza med min bror, kusin och farbror. Ska bli kul eftersom vi ska hem till min kusin och jag ska få se hans lägenhet för första gången.

Hoppas att ni får en bra dag!

Jobb

Nu är det klart :D Jag har fått ett jobb!!
  Ska jobba på pappas jobb och svara i telefonen och så. Kommer troligtvis bara jobba eftermiddagar och det blir perfekt eftersom jag är så himla morgontrött.

Tisdag

Idag är jag seg, tror jag är lite sjuk faktiskt. Vore inte konstigt eftersom jag har dåligt imunförsvar och var ute i skinnjacka och frös ihjäl i lördags. Så idag ska jag nog bara vara hemma. Mina dagar är ju så roliga.
  En sak som är bra är iallafall att min tunga är mindre svullen nu. har varit våldigt nära att ta ut piercingen flera gånger men nu tror jag att den får stanna i minst några månader. Har ju ändå betalat 400 kr för den och gillar inte att slösa så mycket pengar hah.
  Senare idag måste jag träna. Ska ju vara sexigast i sommar hah. Men det är faktiskt bra nu med piercingen i tungan för då orkar ja inte äta onödigt mycket mat eller småäta så jag har säkert gått ner nått kilo nu redan. Ser ut som det på magen iallafall :) 


Beställt

image131
Blev en beställning från Nelly idag, ett par trosor från Frank Dandy. Kommer nog vara skitsnygga när man är brun :)

Måndag

Hej, idag vaknade jag tidigt men somnade om. Sömn är underskattat! Det finns ju nästan inget som är skönare än att sova.
  Den här dagen är ungefär lika händelserik som mina vanliga vardagar. Har gått ner till köket och värmt pizza som jag inte orkade äta upp i helgen och suttit här.
  Förhoppningsvis kommer det roliga inlägg nu när jag har tid att blogga.

Hoppas att ni får en bra dag!

Hej

Igår hade jag fullt upp hela dagen och därför blev det inga inlägg då. Jag började med att jag fixade iordning mig och sen åkte jag upp till stan och träffade en kompis jag inte hade sett på länge. Vi satt på en pizzeria och pratade i flera timmar.
  Efter det mötte jag upp en annan kompis på stan och följde med henne hem. Var där i några timmar och sen drog vi hem till hennes pojkvän där han och några till satt och rökte vattenpipa och kollade på film. Filmen hette Rest Stop tror jag och den var riktigt sjuk och äcklig.
  Efter filmen drog vi ut lite och sen när kom jag hem och snackade i telefon med en full kompis i några timmar och sen somnade jag.

Idag vet jag inte vad som händer. Är trött så jag ska nog stanna hemma. Borde träna ikväll också men vi får se hur det blir med det.

RSS 2.0